softserve.jpg

SoftServe е социално отговорна компания, която се ангажира със стимулиране на активното гражданство с широка CSR политика. Компанията подкрепя каузата на Фондация „АРТОН България” и желае да направи Коледните празници за децата в болница малко по-приятни, стимулирайки усмивки на детските лица. SoftServe работи усърдно в помощ на обществото, опазване на околната среда, равнопоставеност на работното място, подпомагане на хора от различни социални групи и всичко това в съответствие с мисията, визията и ценностите на компанията.

SoftServe

Softserve помага с Платформата.бг

SoftServe Bulgaria помага за Вълшебна Коледа, макар и в болницата

arton.jpg

В клиниките по детска онкохематология към УМБАЛ „Царица Йоанна”- София и УМБАЛ „Св. Георги”- Пловдив се лекуват общо приблизително 40 деца, които по коледно време се случва да са в болница. Макар и подложени на тежко лечение, усмивките не слизат от лицата им и като всички деца, те трепетно очакват празниците.

Фондация „АРТОН България” провежда за тези герои болнична програма по арт терапия, с която всеки ден в клиниките влизат музикотерапевти и арт терапевти, носят им пъстри художествени материали, шумни музикални инструменти и празникът настава. В часовете, които минават неусетно, малките творци използват вдъхновено и с доза артистичен размах голямо количество бои, моливи, декоративни елементи, коледни украси.

За да има изобилие, радост и свобода на творческият ентусиазъм, правим тази кампания, за да осигурим количества и разнообразие от атрактивни материали за творчество и украси по празниците за децата в двете клиниките.

С набраните средства ще се осигурят креативни подаръци за дребосъците, които макар и пред изпитание, в празничните дни ще се радват така, както всяка друга Коледа и както всички други деца.

Бъдете с нас и дарете празник за децата с онкохематологични заболявания!

Нека направим незабравима Коледа за всички!

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта