minds.jpg

Ние сме MiNDS - българска консултантска компания, специализирана в ИТ подбор. Стартирахме през 2008 година с екип от професионалисти с международен опит в сектора. Партнираме си с над 80 от най-добрите работодатели в ИТ индустрията в България, предоставяйки на  кандидатите възможности за работа и кариера. Позициите, за които наемаме, дават достъп до всички основни и гранични технологии и позволяват професионално развитие в най-добрите екипи и работни среди. В MiNDS следваме неформален процес за подбор, който се базира на открита комуникация и обединява ИТ таланти и работодатели.

Научете повече: www.mindspeople.com

Image

Екипът ни е социално ангажиран от самото създаване на компанията и всяка година подпомагаме различни благотворителни кампании.

2023 година е първата, в която избрахме да си партнираме с всички специалисти, които сме назначили успешно през последните 12 месеца, и да участваме заедно. Решихме сумата, предвидена за подарък към вас, да дарим от ваше име и добавим към общото дарение на MiNDS.

Избрахме 3 обществено значими каузи, от които всеки да подкрепи една. В подстраниците можете да се запознаете с всяка една от тях!

Благодарим на всички дарители, че през тази година ни се доверихте!

Пожелаваме на всички весели празници!

MiNDS' campaign with Platformata.bg

December 2023

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

l_1702289188_l_1678783401_img_0537_2.jpg

MiNDS подкрепя Kризисния център на Фондация П.У.Л.С.

Всяко трето семейство в България познава домашното насилие. Насилието няма почивен ден. Няма официални празнични дни. Цветята често са фалшиво обещание, че "повече няма да се повтори".

Тъжната истина е, че винаги се повтаря. Понякога фатално...

За да имат шанс за бъдеще без насилие пострадалите трябва да имат достъп до места за помощ и подкрепа.Малко са местата в България, на които денонощно пострадалите от насилие могат да получат закрила и професионална помощ.

Всяка година над 300 човека - деца, жени и мъже прекрачват прага на Фондация "П.У.Л.С." и намират разбиране, професионална помощ, сигурност и закрила.

...

l_1702289390_1200400-2.png

MiNDS подкрепя 'Готови за успех'

Започна 18-та учебна година на стипендиантската програма "Готови за успех", чрез която Фондация BCause подкрепя млади момичета и момчета с отличен успех, загубили единия или и двамата си родители, отгледани в институции или от приемани семейства.

Едногодишната студентска стипендия за бакалаври е 3000 лева, а ученическата е 1500 лева.

Средствата са изцяло от дарения – от хора и компании, които подкрепят тези млади хора в усилията им да завършат образованието си.

...

l_1702289692_zeleni-balkani-1.jpg

MiNDS подкрепя Спасителен център за диви животни

Спасителен център за диви животни на Федерация „Зелени Балкани“ е единствената в България специализирана болница за лечение, рехабилитация и връщане в природата на пострадали диви животни.

Центърът е създаден в периода 1990–1994 г. от активисти на “Зелени Балкани”. По-късно е обявен и официално за спасителен център съгласно Закона за биологичното разнообразие.

Основна задача на Центъра е лечението на бедстващи диви животни. За него средно месечно са нужни 2 000 лева. Това са разходи за лекарства, консумативи за клиниката - бинтове, марли, игли, спринцовки, специализирана храна за дивите пациенти на Центъра, ръкавици за персонала, оборудване, гориво за транспортирането на болните животни.

...

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта