Back to Campaigns

Да помогнем на Боби да проходи


Боби е едва на 5 години, но и за миг не е спирал да се бори за своята самостоятелност. Диагнозата с която той всекидневно се бори е Детска церебрална парализа -квадрипареза.
До три годишна възраст посещаваше рехабилитация в България, в Русе и София, но нямаше осоненно голям напредък. От февруари 2018 година посещава центъра за рехабилитации Рибем в Истанбул и напредъка е видим. През месец октомври тази година му беше поставен ботокс от турският ортопед др. Фуат Билгили, след което Боби подобри значително състоянието си. Той вече се придвижва сам в домашни условия. При поставянето на ботокса Боби беше под пълна упойка и доктора е забелезал, че има проблем с едното коляно и може да се наложи отпускаща операция, която сега се опитваме да избегнем. Към момента Боби трябва да не спира рехабилитациите в Рибем, тъй като там се работи в екип от физиотерапевти и ортопед. През следващата година трябва да пътуваме всеки месец до центъра, за да избегнем операция и състоянието му да се подобрява. Нужни са ни много средства за това, тъй като закупуваме и уреди необходими за него, заплащаме процедури, хотел и прегледи при различни специалисти.
Сумата нужна само за рахабилитациите за двуседмучен престой е 2 040 евро на месец.
Искаме да подсигурим рехабилитациите му за идната година и сумата, необходима към момента е 20 400 евро, като  тук не са включени разходи за престои, прегледи за специалисти и уреди необходими за вкъщи.
Молим ви помогнете на нашето борбено дете да бъде един пълноценен човек!

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Миглена Великова
Donated so far
 14,013  лв.

Goal amount
 40,000  лв.
End of Campaign
29.12.2022
Donor(s)
114

Category : Лечение / рехабилитация

Legal state: INDIVIDUALS

Beneficiary: Божидар Бонев

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  25  лв.
Anonymous donor  60  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Таня Георгиева  100  лв.
Радина Комитова  50  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Миглена Великова

Campaign QR Code

Да помогнем на Боби да проходи - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта