Back to Campaigns

Интернет, уебкамери и метеорологични станции за хижите в България


Здравейте, приятели на планините!

Eкипът на БОХО™ (сдружение Българска Организация на Хижите с Обсервация ) се обръщаме към планинарското съсловие в България с апел.

За да можем да продължим да обурдваме нови хижи с интернет, уебкамери и метеорологични станции се нуждаем от Вашата финансова подкрепа.

Може би не всички от Вас знаят, но до сега сдружението ни няма никакви приходи от самият уебсайт или от другаде и само безвъзмездните дарения на хора споделящи нашата кауза ни тласкат да продължаваме да предоставяме картината от уебкамерите със свободен достъп на уебсайта www.huts.bg

За съжаление, разходите по поддръжката на оборудването по хижите, трафика и уебсайта вече са повече от нашите възможности и въпреки че ние влагаме своето време и труд про-боно, не успяваме да посрещнем всички предизвикателства сами.

Обръщаме се към всички Вас, които ни подкрепяте още веднъж, за да можем с общи сили да продължаваме да развиваме прокета на "Българска Организация на Хижите с Обсервация" и да добавяме нови уебкамери из планините.

И най-малкото Ваше дарение ще ни бъде от голяма полза, за да развиваме проекта и да следваме каузата си, която е да оборудваме хижи и заслони в България с интернет, онлaйн метеорологични станции и уеб камери, за да могат туристите да се информират предварително за метеорологичната обстановка в планините и да разчитат на правилна и актуална прогноза за времето.


Благодарим Ви за покрепата!

/Екипът на БОХО™/

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Сдружение БОХО™
Donated so far
 2,140  лв.

Goal amount
 5,000  лв.
End of Campaign
29.03.2021
Donor(s)
53

Category : Природа / животни

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Българска Организация на Хижите с Обсервация

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  25  лв.
Anonymous donor  20  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Сдружение БОХО™

Campaign QR Code

Интернет, уебкамери и метеорологични станции за хижите в България - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта