Back to Campaigns

Да помогнем на Йордана да ходи


Йордана е нашето слънчево момиченце. Тя е на 2 г., и е родена с изключително рядката диагноза- Проксимален Бедрен Дефицит (Congenital Femoral Deficiency). Изразява се с деформация на дясното бедро и прогресивно скъсяване на бедрената кост, поради което, дясното й краче вече е с 5 см. по- късо от другото. Дани не може да ходи без специално изработени обувки с висока платформа, която коригира разликата в крачетата.
Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният капацитет по детска ортопедия д-р Дрор Пейли от институт Сейнт Мери, Флорида, САЩ, се съгласи да проведе лечението и дава гаранция, че с няколко операции направени там, Дани ще може да ходи.

Сумата необходима за първата операция е събрана благодарение на хиляди дарители. След като крачето се стабилизира, той е планирал втора операция и удължаване с 5 см., като за нея ще бъдат необходими 313 337 лева. Удължаването на крачето ще бъде съпроводено с четиримесечна рехабилитация и престой в Палм Бийч.  На Дани й предстоят години лечение, съпроводено с тежки, болезнени операции и дълъг период на рехабилитация и възстановяване. 

Затова се обръщам с молба към Вас, непознати хора, да подкрепите детето ми в предстоящата трудна битка! Искрено се надявам, че с общи усилия, сумата ще бъде събрана и детенцето ми ще може да ходи, да играе, да тича и танцува, като всяко друго дете.

Искам да благодаря от цялото си майчино сърце, на всички, които ни подкрепят! Вярвам, че всички заедно можем да помогнем на Дани да ходи и да има две еднакви крачета. 

ВСИЧКИ ЗАЕДНО МОЖЕМ!
Изпратете дарителски SMS с текст на латиница: DMS YORDANA на 17 777

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Кристина Славчова
Donated so far
 3,272  лв.

Goal amount
 313,337  лв.
End of Campaign
28.12.2020
Donor(s)
40

Category : Деца и възрастни с увреждания

Legal state: INDIVIDUALS

Beneficiary: Йордана Слави Йорданова

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  400  лв.
PwC България  230  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Anonymous donor  50  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Кристина Славчова

Campaign QR Code

Да помогнем на Йордана да ходи - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта