Back to Campaigns

МИСИЯ: С Майки и Деца на море 2


Лято! Времето от годината, което малки и голечи чакаме с нетърпение. Време за мечтаните дълги дни на плажа, плуване, смях и игри. Повечето хора вече са направили своите планове за почивки, някои вече пътуват или съвсем скоро им предстои... 

Повечето… Има хора, които по една или друга причина не са направили това, няма и да могат да го направят. Така е за настанените в Кризисните центрове за пострадали от насилие на Фондация "П.У.Л.С.". Вместо море и почивка те са планирали бягство и търсене на живот без насилие.

Това са 11 майки  и 16 деца от двата кризисни центъра на Фондация "П.У.Л.С."
Животът им преди идването в центровете е бил изпълнен със страх и насилие, лишения и ужаси. Хора, които намират сили да продължат своя живот, да започнат нов, без насилие и удари. В плановете за новия живот ресурси и мисли за море и почивка няма..

Тук идваме всички ние, които можем да поДАРИМ лято без насилие за майки и деца, настанени в Кризисните центрове на Фондация “П.У.Л.С.”. Центровете се издържат със средства от държавата и дарения. За съжаление, средствата, с които разполагаме не позволяват да заплатим разходите за настаняване, хранене и път. Нужни са ни около 10 000 лева за да подарим десет вълнуващи и незабравими дни за майките и децата. 

Хранене и настаняване за 11 майки х 320 лева на човек и 15 деца  х 220 лева на дете - това са общо 6820 лева. За пътуване с автобус са нужни около 900 лева, останалата сума предвиждаме за ежедневни разходи за децата и майките. 

Помогнете ни, за да в тези слънчевите дни да изпълним с радост дните на тези деца и техните майки! За някои от децата това ще бъде първата ваканция на море. За майките това ще са първите спокойни дни. 

Подкрепете ни и нека заедно подарим истинско лято за малки и големи.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Юлия Андонова
Donated so far
 9,526  лв.

Goal amount
 9,500  лв.
End of Campaign
25.09.2020
Donor(s)
116

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "П.У.Л.С."

Donors

Donor Name
Amount
Владимира Лунгарова  480  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Мария Крумова  30  лв.
Anonymous donor  500  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Юлия Андонова

Campaign QR Code

МИСИЯ: С Майки и Деца на море 2 - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта