Back to Campaigns

ПРОЗОРЦИ ЗА КЪЩА НАДЕЖДА


КАМПАНИЯ

ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПОДМЯНА НА ДОГРАМАТА НА КЪЩА „НАДЕЖДА”, В КОЯТО ЩЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ ОТ РЕЗИДЕНТЕН ТИП И В ОБЩНОСТТА

Децата и младежите без родители се нуждаят от безопасен, сигурен, приятен и уютен дом. Във връзка с това, ние от Фондация „Звезда на надеждата” отскоро имаме право да използваме втори и трети етаж (таванско помощение) на къща, намираща се в град София. Фондацията сключи договор със собственика на имота - Виктор Пенев, за безвъзмездно ползване на етажите срещу ремонт за срок от 10 години.
Сградата не е използвана и обитавана от години, поради което е в окаяно състояние, нуждае се от основен ремонт, за да бъде достатъчно пригодна и адекватна, за да посреща нуждите на децата и младежите-потребители на социалните услуги: „Дневен център за младежи с интелектуални увреждания”, с капацитет 30 лица, „Защитено жилище за момичета”, с капацитет 4 лица и „Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания”, с капацитет 10 деца, които ще бъдат разкрити от нашата Фондация. Имаме лицензи за предоставяне на първите две социални услуги, като „Защитеното жилище” е работещо от 13 години и ще бъде изместено в рамките на къщата. В момента екипът на организацията работи за издаване на лиценз и за услугата „Център за настаняване от семеен тип”. Финансирането на услугите се осъществява с помощта на частни спонсори и чрез европейски проекти.
Ремонтът изисква общо 100 000 лв., с които Фондацията не разполага, но се опитваме чрез различни кампании и проекти да съберем нужните средства, с които да осъществим целта си и да създадем нормални условия за живот на децата и младежите без родители, намиращи се в неравностойно социално положение. Една от тези кампании е именно настоящата, която е насочена конкретно към подмяна на счупените прозорци и дограми с нови. Предложена ни е оферта от фирма за дограми на стойност 6 000 лева. Обръщаме се към Вас – добри хора, с молба да подкрепите децата и младежите без родители, като помогнете да съберем нужните средства за тази цел.
Искрено сме благодарни на всеки, който дори с малко подкрепи нашата кауза и къщата да се превърне в един реален уютен дом.

Екипът на Фондация „Звезда на надеждата”

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Стоянка Конярова
Donated so far
 800  лв.

Goal amount
 6,000  лв.
End of Campaign
30.01.2020
Donor(s)
7

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "Звезда на надеждата"

Donors

Donor Name
Amount
Фатме Мутешим  100  лв.
Весела Каймаканска  200  лв.
Емилия Механджиева  200  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  50  лв.

Giveback details


Donate 25 lv. and get:
При дарение на стойност 25 лв. и повече -
дарителят ще получи Благодарствено
писмо от екипа на Фондация "Звезда на
надеждата".

Total: 10 gift/s/.
 

Donate 50 lv. and get:
При дарение на стойност 50 лв. и повече
- дарителят ще получи тениска.

Total: 10 gift/s/.
 

Donate 100 lv. and get:
При дарение на стойност 100 лв. и повече
- дарителят ще получи тениска и
подаръчна торбичка.

Total: 10 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Стоянка Конярова

Campaign QR Code

ПРОЗОРЦИ ЗА КЪЩА НАДЕЖДА - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта