Back to Campaigns

Мисия с майки и деца на море!


По това време на годината повечето хора вече са планирали или сериозно обмислят своята лятна почивка. 

Повечето... Има хора, които по една или друга причина не са направили това, няма и да могат да го направят. Така е за настанените в Кризисния център за пострадали от насилие на Фондация "П.У.Л.С.". Вместо море и почивка те са планирали бягство и търсене на живот без насилие. 

Това са 16 майки и деца. Хора, които са живяли в страх и насилие, лишения и ужаси. Хора, които намират сили да продължат своя живот, да започнат нов, без насилие и удари. В плановете за новия живот ресурси и мисли за море и почивка няма. За някои от децата това ще бъде и първата ваканция на море...

И тук идваме всички ние, които можем да поДАРИМ лято без насилие за 9 деца и 7 майки. Кризисният център се издържа със средства от държавата и дарения. За съжаление, средствата, с които разполагаме не позволяват да заплатим разходите за настаняване, хранене и път на 16-те настанени. Нужни са ни около 4200 лева, за да осигурим 10 вълнуващи и незабравими дни за малки и големи. Намерихме прекрасно място, на което ни направиха и отстъпка от обичайната цена. И така ето за какво са ни нужни средства:

Хранене и настаняване за 7 майки х 260 лева на човек и 9 деца  х 180 лева на дете - това са общо 3440 лева. За пътуване с автобус са нужни около 450 лева, останалата сума предвиждаме за ежедневни разходи за децата и майките. 

Подкрепете ни и нека заедно подарим истинско лято за малки и големи. 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Юлия Андонова
Donated so far
 4,200  лв.

Goal amount
 4,200  лв.
End of Campaign
28.07.2019
Donor(s)
73

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "П.У.Л.С."

Donors

Donor Name
Amount
Peter Zahariev  150  лв.
Krasimira Butseva  20  лв.
Diana Homkova  25  лв.
Цанка Петрова  50  лв.
Anonymous donor  25  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Юлия Андонова

Campaign QR Code

Мисия с майки и деца на море!  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта