Back to Campaigns

Подари уют на майки с деца, преживели насилие!


В Кризисния център - Димитровград могат да бъдат настанени 10 жени и техните деца. Toва e техният нов дом, макар и временен, за 6 месеца. Тe са напуснали своите, често само с дрехите на гърба си, защото домовете им са място за домашно насилие. Тук жените се чувстват сигурни и спокойни, имат нужното време да потърсят път към бъдещето си без насилие, а травмата от преживяното отшумява.

Кризисният център предлага добри условия, но кухнята и трапезарията имат нужда от нови електроуреди. За да могат майките-домакини да приготвят вкусни гозби за децата си, има нужда от нова готварска печка за вграждане, тъй като старата се развали и не подлежи на ремонт. За да могат децата от Кризисния център да похапват любимите си пържени картофки, е нужен фритюрник. В трапезарията майките сутрин обсъждат заедно своите кошмарни преживявания, но и бъдещите си планове и имат нужда от кафе машина.

Сумата за закупуване на новите електроуреди е 2000 лв. Нека заедно да направим условията в Центъра близки до уюта на семейния дом, в който настанените майки и техните деца да се чувстват комфортно!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Мариана Велкова
Donated so far
 330  лв.

Goal amount
 2,000  лв.
End of Campaign
29.04.2024
Donor(s)
4

Category : Човешки права

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Кризисен център - Димитровград към фондация БЦДИ - клон Хасково

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  200  лв.
Justine Toms  10  лв.
ARGIA LTD  100  лв.
Георги Андреев  20  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Мариана Велкова

Campaign QR Code

Подари уют на майки с деца, преживели насилие! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта