Back to Campaigns

Футболни вълнения - спортен лагер за деца от бедни семейства


„Децата обичат футбола, защото е инстинктивна игра. Ако вървиш по улицата и към теб се затъркаля футболна топка – просто ще я ритнеш“.  С този афоризъм на Фредрик Бакман искаме да ви разкажем за футболен клуб КОНКОРДИЯ и за всички деца, които тренират в него.

В 3-те отбора на клуба има записани повече от 100 деца от уязвими общности. Всички ходят на тренировки по график, теренът за тренировки на ул. "Резбарска" в София. Най-важното условие за да бъдеш част от отбора е да ходиш редовно на училище.

Децата, които тренират във ФК КОНКОРДИЯ, получават достъп до организирани спортни занимания напълно безплатно.Te обичат отбора, защото в него срещат приятели, участват в турнири, могат да тренират и да развият ключови качества като дисциплина, постоянство, труд, издържливост, екипност, самоувероност и чувство за достойнство. Чрез участието си в отбора се чувстват включени и приобщени, усещат принадлежност към общност, която ги подкрепя и която им дава възможност да проявят силните си страни. Отборът ги прави уверени, че могат да имат постижения, когато проявят старание и положат усилие. 

За да могат да участват със самочувствие в детски футболни мачове и турнири е много важно отборът да ходи и на подготвителни лагери.

Подготвителния спортен лагер засилва отборния дух, утвърждава дисциплината и полагането на труд, дава възможност за поне две приятелски срещи с отбори, които са от други региони на страната.

С тази кампания искаме да наберем 7000 лв., за да може да организираме петдневен  подготвителен лагер за 20 деца от ФК КОНКОРДИЯ, със средствата ще покрием транспорт, нощувки, храна, тренировъчна база и присъствието на екипа на ФК КОНКОРДИЯ.

Кампанията е част от Световното движение Щедрият вторник 2023

gt logo 2022 01

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Юлия Йорданова
Donated so far
 4,265  лв.

Goal amount
 7,000  лв.
End of Campaign
28.01.2024
Donor(s)
8

Category : Деца в риск

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация КОНКОРДИЯ България

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  9  лв.
Anonymous donor  15  лв.
Anonymous donor  16  лв.
Anonymous donor  500  лв.
Anonymous donor  500  лв.

Giveback details


Donate 100 lv. and get:
ръчно иразботен свещ от Ателие
КОНКОРДИЯ

Total: 7 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Юлия Йорданова

Campaign QR Code

Футболни вълнения - спортен лагер за деца от бедни семейства - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта