Back to Campaigns

Пътуване до Перперикон


Готови ли сте да ни помогнете да направим едно историческо приключение като никое друго? Имаме нужда от вашата подкрепа, за да сбъднем тази идея!

-  Дестинация: Перперикон

Фондация „Дечица” работи с деца в неравностойно положение, лишени от родителски грижи. Те често са изправени пред трудни обстоятелства и не могат да си позволят да отидат на лагер без подкрепата на дарители, затова се обръщаме към вас.

Перперикон, място, пропито с история, е било сърцето на безброй истории и легенди. Следващата година искаме да доведем там 12 деца и да им осигурим истински завладяващо изживяване.

-  Приключението
12 деца ще имат възможност да останат в Перперикон за 2 нощувки, заобиколени от древни руини и исторически тайни, чакащи да бъдат разкрити. Но това не е всичко! Те ще се включат в специална игра, която ще има за цел да задълбочи знанията им за това забележително място и неговата богата история.

- Предизвикателството
Докато изследват древните земи, децата ще участват в уникална игра. Те ще решават пъзели, ще откриват скрити съкровища и ще правят връзки с миналото, както никога досега.

-  Защо вашата подкрепа има значение
Вярваме, че всяко дете заслужава шанса да изследва, учи и расте. Подкрепяйки нашата кампания, вие давате възможност на тези деца да:

Да получат по-задълбочено разбиране на историята.
Да се свържат с културното си наследство.
Да създадат трайни спомени и приятелства.
Да развият основни умения и любопитство.

-  Как да помогнете
Вашият принос, независимо от размера, ще направи истинска промяна в живота на младите изследователи. Заедно можем да покрием разходите за тяхното пътуване, настаняване, образователни материали и цялостно преживяване.

-  Присъединете се към нашата кауза
Нека съживим историята за 12 деца! С вашата подкрепа можем да им предоставим разкошно приключение, което ще вдъхнови любов към ученето за цял живот.

Дарете днес!

Благодарим ви!

С тази кампания фондация "Дечица" се включва в Световното движение за празнуване на щедрoстта - ЩедрияВторник, 28.11.2023 г.

      gt logo 2022 01

 

 

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Богдана Манова
Donated so far
 215  лв.

Goal amount
 2,500  лв.
End of Campaign
25.12.2023
Donor(s)
2

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: фондация 'Дечица'

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  200  лв.
Anonymous donor  15  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Богдана Манова

Campaign QR Code

Пътуване до Перперикон - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта