Back to Campaigns

Стипендиантски фонд 'Д-р Марио Шкодров' 2023


"Готови за успех” е стипендиантската програма на Фондация Бикоуз, която вече 16 години подкрепя ученици и студенти без един или двама родители с отличен успех. През годините благодарение на дарителите ни сме раздали 1638 стипендии на вдъхновяващи млади хора, които вървят по пътя към своя успех! През учебната 2022/2023 подкрепихме 117 стипендианти, от които 4-ма, изучаващи медицински специалности.

Най-истинските посланици на „Готови за успех“ са вече завършилите лекари, инжeнери, учители, преминали през програмата и останали наши приятели, а и вече дарители! Всички хора, преминали през програмата остават в сърцата ни завинаги!

Сред тях обаче, има един светъл човек, който не можем да срещнем вече, който физически не е при нас, но примерът му, добротата му, любовта му към природата и пътешествията, светлият му дух са с нас от първото ни запознанство и завинаги!

Марио...Той не успя да навърши 27 години.  

Преди 5 години ни напусна д-р Марио Шкодров – стипендиант и емблема на Готови за успех. Днес си спомняме за него и заедно с неговите приятели искаме да го почетем по-най добрия възможен начин – като подкрeпим други хора в негова памет! Д-р Спас Керимов, д-р Елена Стефанова и други приятели на Марио основаваха Стипендиантски фонд „Д-р Марио Шкодров“ като част от „Готови за успех“ . Една стипендия ще е на стойност 4000лв. и с нея ще награждаваме бъдещи лекари с отлични академични резултати -  хора, които ще продължат светлия пример на Марио!  

Благодарение на вас, дарителите, за първа година беше присъдена стипендията "Марио Шкодорв". Трима изключителни млади хора получиха специалната стипендия в памет на Марио. Кристиян, Елена и Симеон са бъдещите лекари, които ще продължим да подкрепяме и през тази учебна година. 

Отново имаме нужда от вашата помощ, за да продължим в името на Марио!

Подкрепете ни!

Нека заедно съберем средства за поне три стипендии!Нека Марио се гордее с нас! 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
д-р Спас Керимов, д-р Елена Стефанова и Фондация Бикоуз и Фондация Бикоуз
Donated so far
 6,160  лв.

Goal amount
 25,000  лв.
End of Campaign
29.06.2024
Donor(s)
10

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация BCause, Готови за успех

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  5,056  лв.
Anonymous donor  400  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Nani Gavadinova  109  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
д-р Спас Керимов, д-р Елена Стефанова и Фондация Бикоуз и Фондация Бикоуз

Campaign QR Code

Стипендиантски фонд 'Д-р Марио Шкодров' 2023 - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта