Back to Campaigns

Подкрепи Дари знание за наема на зали за обучение на деца в нужда


"Всяко дете заслужава достъп до качествено образование, защото то отваря врати и възможности"

Водени от тази мисъл, ние от Фондация „Дари знание“ разполагаме с няколко зали и вече една година провеждаме безплатни занимания по основните училищни предмети: математика, български език и английски език. Нашите посетители са ученици от социално слаби семейства, като част от тях продължиха заниманията си и през лятната ваканция. За една година имаме записани 80 деца, но намерението ни е броят им да се увеличи. Целта на Фондация "Дари знание" е да създаде светло бъдеще за децата на България.

И тук идва големият напредък и бързото развитие на Фондацията с привличането на много съмишленици, което ни дава ясен знак, че сме на прав път. За да продължим по него, ни е необходима подкрепа. В дейността ни са нужни средства за покриване на основния ни разход, който е за наеми на помещенията, където провеждаме занятия, и за консумативите към тях.

Разходите ни на месец за наем за две зали и за текущите сметки към тях, са ориентировъчно 900 лева.

Желанието ни сега е да подсигурим тези средства до края на учебната 2023/2024 година, които за десет месеца са 9000 лева.

Децата от семейства с недостиг на финанси са най-уязвими и в риск от отпадане от образователната система. Ние от Фондация „Дари знание" подкрепяме ученици и желаем да им осигурим: равен достъп до образование; да получават образование според индивидуалните им потребности; да получават подкрепа при срещани трудности; да имат добре обучени и мотивирани преподаватели; да учат в спокойна и ненасилствена среда.

Да подадем заедно ръка на нашите деца и да осветим пътя им напред, като осигурим необходимите условия за качествено образование, грижа и съпричастност. Подкрепете ни!

Отчет за учебната 2022-23 г. можете да видите тук

Всякакви подробности за целите и пътя на „Дари знание“ можете да намерите в сайта ни: https://dariznanie.bg/

Екипът на Фондация „Дари знание" е отворен за създаване на корпоративни партньорства в областта на образованието, науката и културата.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Мариана Костова
Donated so far
 900  лв.

Goal amount
 9,000  лв.
End of Campaign
05.06.2024
Donor(s)
3

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация „Дари знание“

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  200  лв.
Anonymous donor  500  лв.
Anonymous donor  200  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Мариана Костова

Campaign QR Code

Подкрепи Дари знание за наема на зали за обучение на деца в нужда - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта