Back to Campaigns

Вдъхновете промяната: преобразяваме нашето театрално пространство!


Уважаеми приятели на изкуството и културата,

Каним ви да станете част от нещо наистина забележително – шанс да превърнем любимата ни театрална зала във великолепно пространство, което подхранва креативността, артистичността и вдъхновението! Първата стъпка вече е осъществена – тази година успяхме да сменим шест от театралните завеси, а сцената блести – изциклена и лакирана!

Сърцето на нашия театър обаче - гримьорната зад кулисите, се нуждае от жизнено преобразяване. Това пространство, където артистите се подготвят да представят незабравими изпълнения, заслужава да бъде толкова великолепно, колкото изкуството, което краси нашата сцена. Вярваме, че с вашата подкрепа можем да постигнем трансформация, която е важна не само за нашите артисти, но и подобрява цялостното културно изживяване за нашата общност.

Защо да дарите?

Вашият принос ще повлияе пряко магията, която се разгръща на нашата сцена. Дарявайки за нашата кампания за обновяване, вие не просто ни помагате да поправим съблекалня – вие вдъхвате нов живот в артистичната душа на нашата общност. Представете си вълнението в очите на млад талант, когато стъпи в освежено и вдъхновяващо пространство или ликуването на опитен изпълнител, който най-накрая има задкулисна зона по достойнство.

Как можете да помогнете?

Дарете щедро: всяко дарение, голямо или малко, има значение. Вашата щедрост ще бъде призната с нашата сърдечна благодарност и със специални дарове за дарители.

Разпространете: споделете нашата кампания в социалните медии и насърчете вашите приятели, семейство и колеги да се присъединят към опазването и подобряването на нашето културно наследство.

Посетете нашите специални събития: на 13-ти септември ни предстои концерт в памет на „Кралят на басите“ – Николай Гяуров, родом от Велинград. Бъдете с нас и станете свидетели на въздействието на вашата подкрепа.

Протегнете ни ръка: ако сте творческа душа, ние ви каним да си сътрудничите с нас в това пътуване. Независимо дали създавате изкуство, композирате музика или проектирате цифрово съдържание, вашият талант може да допринесе за нашата кауза.

Дарете днес, вдъхновете утре!

Вашият принос ще отеква в залите на нашия театър години наред заедно с радостта и страстта на безброй артисти, които ще разказват безброй истории на нашата сцена. Нека се обединим като общност, за да гарантираме, че нашето културно наследство ще остане жив и ярък център на творчество и артистични постижения.

Присъединете се към нас в обновяването не просто на съблекалня, а на светилище на изкуството. Дарете сега и нека изпълним бъдещето на нашия театър с цветове на вдъхновение, талант и единство.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Силвена Байракова
Donated so far
 1,340  лв.

Goal amount
 2,900  лв.
End of Campaign
29.12.2023
Donor(s)
5

Category : Култура / изкуство

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Народно читалище "Отец Паисий - 1893"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  1,000  лв.
Anonymous donor  200  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  20  лв.

Giveback details


Donate 50 lv. and get:
2 броя дизайнерски картички с автор
Петя Константинова

Total: 50 gift/s/.
 

Donate 600 lv. and get:
ръчно изработена чантичка за вино

Total: 10 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Силвена Байракова

Campaign QR Code

Вдъхновете промяната: преобразяваме нашето театрално пространство! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта