Back to Campaigns

Пет студентски стипендии ''Готови за успех''


Стипендиантската програма "Готови за успех" подкрепя отлични ученици в 12 клас и студенти от бакалавърска и магистърска степен в държавни университети, загубили единия или двамата си родители. 

Броят на стипендиите зависи от събраните дарения. Помогнете ни с дарения да осигурим още 5 студенстки стипендии за следващата учебна година.

Размерът на една годишна стипендия за студент е 2000 лв.

Най-важният критерий за избора на стипендианите е успехът, който имат от предходната учебна година, и на второ място се оценява социалният им статус.

През 2018/2019 учебна година 91 души получиха стипендии "Готови за успех": 17 бъдещи лекари, един бъдещ корабен капитан, 4 компютърни специалисти, 7 учители, 6 юристи, 7 филолози, двама художници, певец, 2-ма журналисти, трима психолози, 6 икономисти и финансисти, 10 биолози, химици и физици са само част от младите хора, избрали образованието си за своя път към успеха.

Фондация BCause набира средства за "Готови за успех" целогодишно. Инициативата можете да подкрепите и с SMS с текст DMS USPEH на номер 17 777 или с онлайн дарение в Платформата.бг

 

На снимката Елена Стефанова, предишен стипендаинт на програмата връчва стипендия вече като дарител на "Готови за успех" на Мирела Петрова студент в Медицински университет, Плевен. Елена учреди стипендия "Жар птица" прес 2017г в памет на родителите си.

Default Avatar
Веселина Йорданова
Donated so far
 6,914  лв.

Goal amount
 10,000  лв.
End of Campaign
30.12.2019
Donor(s)
32

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация BCause

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  80  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Иво Минчев  25  лв.
Anonymous donor  30  лв.

Campaign QR Code

Пет студентски стипендии ''Готови за успех'' - Платформата
Платформата.бг © 2019. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!