Back to Campaigns

Милен Цанов / Фондация Дечица


Милен Цанов е участник в иницианивата 1000km Balkan Charity Challenge, 2017

Набира средства за апела на Фондация Дечица.

Дарете средства на организацията чрез профила на Милен Цанов.

Вижте всички дарения, направени за Милен Цанов в неговия профил в сайта 1000balkan.com


 

Здравейте, уважаеми Приятели!

Преди седмица реших да се впусна в поредното спортно предизвикателство, което този път обаче реших да обвържа с една кауза. Една кауза в името на добротата и съпричастността към един детски център, в който нуждаещите се получават грижа, образование, обич и веселие. Фондация „Дечица“, създанена от наша скъпа Приятелка Богдана Манова, е фондация за подпомагане и развитие на деца в неравностойно положение, с която по едно стечение на обстоятелствата се срещнахме преди две години. Две години, в които припознахме приятелството и подкрепата към още една кауза на доброто.

Позволих си да потърся сред вас, Приятелите си, подкрепа с молба да дарите средства в името на спорта и фондацията. Аз не искам да дарите тези средства с мисълта, че се изискват без обратна връзка от моя страна. Аз, Милен Цанов, ще колоездя от Букурещ до София 640 км, а след това и ще тичам в името на събраните средства.

През последните 20 години аз бях на ваше разположение за всяка ваша молба, всяка желана подкрепа. За първи път си позволявам да помоля и аз за нещо отговорно и с полагане на усилия от моя страна. Наистина вярвам, че моята История, която вдъхнови стотици, е докоснала по определен начин и вас, и вие ще подкрепите спортното предизвикателство, в което се впускам доброволно, с огромно желание и отговорност да събера сумата, която съм обещал на фондация „Дечица“. Дали бих могъл да събера тази сума без вас? Да, мога. Идеята обаче не е в това, а в съпричастността, която очаквам моите Приятели, на които съм дал много като човек и професионалист, да споделят с мен. И тъй като срокът за събиране на средствата изтича след няколко дни, моля ви да отделите от ценното си житейско и професионално време, да надникнете в по-долуподадения линк, и да отворите портфейлите си със щедрост и благост.

Благодаря ви от все сърце за подкрепата.
Милен Цанов

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
1000balkan.com
Donated so far
 1,987  лв.

Goal amount
 1,500  лв.
End of Campaign
30.11.2017
Donor(s)
17

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация Дечица

Donors

Donor Name
Amount
Elitza Velkova  100  лв.
Kostadin Ganchev  20  лв.
Евелина Борисова  200  лв.
Росен Борисов  333  лв.
Веселин Янков  522  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
1000balkan.com

Campaign QR Code

Милен Цанов / Фондация Дечица - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта