Back to Campaigns

Млади таланти заслужават нови сценични костюми


Талантливите деца от музикална школа “Карловойс” в гр. Карлово мечтаят за нови сценични костюми, с които да запишат видеоклип към своя авторска песен. Творбата е посветена на родината и е важна крачка напред в развитието на групата, в която пеят изявени деца от града, на възраст между 4 и 18 години. Малките звезди печелят редица престижни национални и международни конкурси. Само за месец юни тази година децата са завоювали 7 награди Гран При, 61 златни медала, 26 сребърни и 14 бронзови. А откакто съществува школата, наградите са им безброй.

Костюмите ще бъдат с фолклорни мотиви и ще се ползват за бъдещите сценични изяви на групата, както в България, така и на международна сцена.

Сумата, която трябва да се събере е едва 5000 лева. А радостта, която ще донесе това на децата, не може да бъде измерена.

Сдружение “Млади, активни, креативни” е организация с десетгодишен опит, подпомагаща личностната реализация на деца и младежи, живеещи в населените места на община Карлово. За нас кампанията е повече от важна. Вярваме, че всяко дете заслужава шанс да развива своите таланти и протегната ръка, която да му покаже, че мечтите наистина се сбъдват!

Вижте повече за нашите успехи:

Към 30.12.2022 г. имаме набрани 3200 лв. от различните канали за даряване - DMS, Platformata.bg, Местен дарителски фонд-Карлово, директен превод по банкова смета. Още малко остана до осъществяване на голямата мечта на децата-таланти!

Заедно можем да осигурим нови сценични костюми за талантливите деца от Музикална школа “Карловойс”!

Благодарим Ви!

Чуйте Музикален поздрав от групата

 

Можете да подкрепите кампанията и с дарителски SMS с кодова дума DMS ZVEZDI на номер 17 777 за трите мобилни оператора.

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause проект „Информиране, ангажиране, успех“ с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България" (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор, в това число на гражданските организации.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
КАТЯ АЛЕКСИЕВА-СТОЙНОВА
Donated so far
 980  лв.

Goal amount
 5,000  лв.
End of Campaign
30.01.2023
Donor(s)
11

Category : Култура / изкуство

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: СНЦ "Млади, активни, креативни"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  50  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Мануела Михалева  50  лв.
Anonymous donor  200  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
КАТЯ АЛЕКСИЕВА-СТОЙНОВА

Campaign QR Code

Млади таланти заслужават нови сценични костюми  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта