Back to Campaigns

С нас към разЛичнито преживяване!


Ела и ти на пътя с нас! Стани част от едно различно усещане за планината, по стъпките на св. Иван Рилски. Разчитаме на твоята подкрепа за още едно разЛичното преживяване. Заедно с трудноподвижните ни приятели ще минем по стъпките на св. Иван Рилски. Нашата цел е пещерата на светеца, закътана в гората и достижима само пеша по стръмна пътека!

Ние, групата ентусиасти, се изправяме пред ново предизвикателство за нашите трудноподвижни приятели. Стъпвайки на крака, с подкрепата на дороволци, за първи път, ще извървим планинската пътека, по стъпките на светеца до пещерата.  Ще има моменти за спиране, почивка, изчакване. Всеки един участник трябва да бъде придържан от двете страни.

Мястото е труднодостъпно и изисква усулия от страна както на участниците, така и на доброволците.

В пещерата, св. Иван Рилски прекарва 12 години от живота си - сред дивата гора, в сърцето на планината, в усамотение, пост и молитва. Живеел с дивите животни, прекрасните гледки, хранейки се с горски плодове .

Денят ще завърши на Кирилова поляна, където ще се насладим на пленителните гледки към Рилските върхове.

Датата е 05 ноември 2022, а дотогава разчитаме на твоята подкрепа, за да може да подсигурим транспорт за всички желаещи. Нашите събития събират хора, които нямат обща демография, но ги свърза едно - планината, приключенията и състезанията!

Ела и ти на старта,

Фондация „Ела и ти“ е група ентусиасти, които вярват във възможното невъзможно. С нашата подкрепа хората с увреждания - трудно- или напълно неподвижни, успяват да достигнат до труднодостъпни места, закътани в нашата природа. Докосваме се до свят, изпълнен с много емоции, предизвикателства и силни преживявания. Така, вече 5 години, заедно градим мостове между човешките сърца, проповядвайки решително равнопоставеност и толерантност.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Фондация Ела и ти
Donated so far
 360  лв.

Goal amount
 360  лв.
End of Campaign
30.10.2022
Donor(s)
3

Category : Деца и възрастни с увреждания

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "Ела и ти"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  160  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  100  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Фондация Ела и ти

Campaign QR Code

С нас към разЛичнито преживяване! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта