Back to Campaigns

Искам спомени и с мама, и с татко!


Актуализация от 15.09.2022 г.

Скъпи дарители, благодарение на всички вас успяхме за завършим първия етап от нашата дарителска кампания ”Искам спомени и с мама, и с татко”, като оборудвахме с мебели Детския контактен център за срещи между децата и родителите. Целта на този Център е осигуряване на безопасна и спокойна обстановка за срещи между детето и близките, които вече не живеят заедно. Децата имат нужда да общуват и с двамата си родители и да не губят контакт с останалите членове на техните семейства. Децата и родителите получават професионална психологическа подкрепа от нашите специалисти. За 2021 г. Центърът е работил на над 70 семейства.

За да се доближи обстановката в Центъра максимално до домашната, е необходимо да оборудваме кухненски кът, където родителите и децата ще могат да си приготвят лакомства и да похапват заедно. Точно както у дома! Остават ни още само 3000 лв., вярваме, че с общи усилия бихме могли да се справим! Нека всеки един от нас да дари заради нашите деца, които ще имат възможността да прекарват време и с мама и с татко на място, което е толкова близко като това у дома.

Щастливи сме, че с нас се свърза актьорът Филип Буков с готовност да допринесе за популяризиране на целта на кампанията! "Нека всички деца бъдат щастливи и с двамата си родители, за да имат детство и с мама, и с татко", казва актьорът в специално видеообръщение.

Нека подкрепим и съхраним тази връзка, защото това са нашите деца!

Повече за нас: асоциация "Деметра“ вече 20 години оказва закрила и подкрепа на хора, пострадали от домашно насилие и работи в защита на правата на детето. Има множество реализирани социалнозначими проекти в Бургаска, Пловдивска и Софийска област. През всичките тези години сме работили с приблизително над 4000 жени и сме помогнали на 1200 деца.

 

Можете да подкрепите кампанията "Искам спомени и с мама, и с татко!" и с дарителски SMS с текст DMS DEMETRA на номер 17 777 за трите мобилни оператора

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Живка Драганова
Donated so far
 278  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
27.11.2022
Donor(s)
5

Category : Човешки права

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Асоциация "Деметра"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  20  лв.
Христомира Божинова  30  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  108  лв.

Giveback details


Donate 50 lv. and get:
благодарствено писмо

Total: 200 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Живка Драганова

Campaign QR Code

Искам спомени и с мама, и с татко! - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта