Back to Campaigns

В помощ на нуждаещи се пенсионери от района на Монтана


Вече няколко месеца фондация "Добро за всеки" успява да подпомогне нуждаещи се възрастни хора с хранителни продукти и стоки от първа необходимост. В България има райони, където живеят изключително бедни хора, хора, които не виждат изход от положението, в което са. Затова ние решихме да организираме всеки месец кампании в помощ на нуждаещи се възрастни хора.

Последните месеци дарихме пакети с хранителни продукти и стоки от първа необходимост на хора от села в района на Правец, Враца, Монтана. През октомври 2022 г. инициативата ни ще продължи отново за хора от села в района на Монтана - Замфирово, Ягодово, Боровци. Желанието ни е да подпомогнем 75 домакинства. Каузата ни в Платформата е с цел набиране на средства, за закупуване на продукти с по-кратък срок на годност - сирене, кашкавал, колбаси. Необходимата сума за месец септември е 2250 лв.

Помогнете това да се случи, като дарите парична сума, така през месец септември екипът ни ще закупи хранителни продукти за нуждаещи се пенсионери. Освен помощта, която им оказваме с продуктите, с жеста си им подаряваме лъч светлина и загриженост, от които те имат силна нужда.

Повече информация за нашите каузи може да намерите във Facebook страницата ни Фондация "Добро за всеки" и сайта ни https://dobrozavseki.bg/

Постигнати резултати на: https://dobrozavseki.bg/rezultati.html

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Мариана Костова
Donated so far
 788  лв.

Goal amount
 2,250  лв.
End of Campaign
29.09.2022
Donor(s)
7

Category : Трета възраст

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "Добро за всеки"

Donors

Donor Name
Amount
Дафинка Домусчиева  20  лв.
Елица Иванова  100  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  40  лв.
Anonymous donor  300  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Мариана Костова

Campaign QR Code

В помощ на нуждаещи се пенсионери от района на Монтана - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта