Back to Campaigns

ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА


РОТАРИ КЛУБ ПЛЕВЕН ЦЕНТРУМ стартира инициатива за повече спорт на открито близо до дома. С кампанията „ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА“ си поставяме за цел да съберем средства за закупуване и поставяне на тенис и шахмат маси в различни райони на Плевен, за да възродим интереса на плевенчани към ежедневната двигателна активност. Ние от РОТАРИ КЛУБ “ПЛЕВЕН ЦЕНТРУМ” сме убедени, че спортът е не само здраве, но и начин за изграждане на характер, дисциплина и личностни ценности. Затова избрахме да осигурим още една възможност за спорт на своите съграждани.

В последните години пинг-понг-ът отново излезе на мода сред любителите на здравословния начин на живот по света. Плевенчани имаха традиции в практикуването на този спорт в околоблоковите пространства. През годините тези навици бяха забравени, най-вече заради липсата на тенис-маси на открито.

Целта на кампанията „ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА“ е със събраните средства да бъдат закупени и монтирани максимален брой бетонни тенис-маси на различни места в Плевен. Те са достатъчно стабилни, специално изработени за условията на открито и отговарят на всички спортни стандарти. Паралелно със съоръженията за тенис на маса ще бъдат монтирани и маси с пейки за шахмат. Цената на всяка от двата вида маси е около 1800 лева.

Лесен достъп, безплатно ползване и без да е необходимо време за пътуване до спортно съоръжение – това са само част от предимствата, с които ще подпомогнем по-добрата физическа кондиция и забавления в свободното време на плевенчани. Местата за поставяне на масите ще бъдат определени заедно с Община Плевен, като целта ни е да покрием колкото може повече райони в града.

ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Николай Момчилов
Donated so far
 0  лв.

Goal amount
 18,000  лв.
End of Campaign
29.05.2022
Donor(s)
0

Category : Подобряване на средата

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Ротари клуб Плевен Центрум
No donations received
Be the first to donor!

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Николай Момчилов

Campaign QR Code

ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта