Back to Campaigns

SiteGround подкрепя: фондация "За нашите деца"


Най-голямата ценност за нас е семейството, а родителите са най-важният фактор в живота на всяко дете – за да расте то здраво, щастливо и обичано. Подкрепяйки семействата в грижите за техните деца, ние им даваме увереност и сигурност, за да бъдат най-добрия пример за своите момчета и момичета. Заставаме до семействата в трудни и самотни мигове и празнуваме заедно удовлетворението и успехите от една от най-важните мисии в живота – да бъдеш родител.

Финансови затруднения, липсата на работа, подкрепяща среда, както и наличие на увреждане или трудности в развитието са сред най-честите причини за изоставяне на деца в България. У нас все още близо 1000 деца се изоставят всяка година. Екипите ни работят за превенция на изоставянето още от родилното отделение, като се отзоваваме на сигнали от болници в София и Пловдив.

Ние знаем колко е важна всяка минута от момента, когато една майка реши да се раздели със своето бебе. Именно затова оказваме психологическа и социална помощ още в първите часове след раждането, като постепенно започваме да надграждаме родителските умения за създаване на спокойна и подкрепяща семейна среда.

През 2020 спасихме 299 бебета и малки деца от раздяла с техните семейства. Отново за всеки индивидуален случай комбинираме усилията и експертизата на различните специалисти от Комплекса ни за ранно детско развитие. Ние сме въоръжени с необходимите умения и материални пакети, за да подадем ръка на родители, изпаднали в криза, на самотни майки, които раждат своето дете в страх и несигурност за бъдещето. Знаем колко е трудно да бъдеш родител, затова сме готови да работим заедно, за да изградим здравия фундамент на осъзнатото родителство за по-светло бъдеще на нашите деца.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
SiteGround
Donated so far
 2,110  лв.

Goal amount
 1,500  лв.
End of Campaign
31.12.2021
Donor(s)
32

Category : Деца в риск

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "За нашите деца"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  150  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Anonymous donor  25  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
SiteGround

Campaign QR Code

SiteGround подкрепя: фондация
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта