Back to Campaigns

Подарък за хижите в България


Здравейте, приятели на планините!

Eкипът на БОХО™ (сдружение Българска Организация на Хижите с Обсервация ) се обръщаме към планинарското съсловие в България.

За да можем да продължим да обoурдваме нови хижи с интернет, уебкамери и метеорологични станции, се нуждаем от Вашата финансова подкрепа.

Може би не всички от Вас знаят, но досега сдружението ни няма никакви приходи от самият уебсайт или от другаде и само безвъзмездните дарения на хора, споделящи нашата кауза ни тласкат да продължаваме да предоставяме картината от уебкамерите със свободен достъп на уебсайта www.huts.bg

Разходите по поддръжката на оборудването по хижите, трафика и уебсайта вече са повече от нашите възможности и въпреки че ние влагаме своето време и труд про-боно, не успяваме да посрещнем всички предизвикателства сами.

Обръщаме се още веднъж се към всички Вас, които ни подкрепяте, за да можем с общи сили да продължаваме да развиваме проекта на "Българска Организация на Хижите с Обсервация" и да добавяме нови уебкамери из планините.

И най-малкото Ваше дарение ще ни бъде от голяма полза, за да развиваме проекта и да следваме каузата си, която е да оборудваме хижи и заслони в България с интернет, онлaйн метеорологични станции и уеб камери, за да могат туристите да се информират предварително за метеорологичната обстановка в планините и да разчитат на правилна и актуална прогноза за времето.


Благодарим Ви за покрепата!

/Екипът на БОХО™/

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Българска Организация на Хижите с Обсервация
Donated so far
 825  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
27.11.2021
Donor(s)
17

Category : Подобряване на средата

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Българска Организация на Хижите с Обсервация

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Радина  20  лв.
Христо Атанасов  20  лв.
Гергана Асенова  50  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Българска Организация на Хижите с Обсервация

Campaign QR Code

Подарък за хижите в България - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта