Back to Campaigns

Предприемаческият дух няма възраст - усмивката прави силата!


Знаете ли какво е общото между световно известните предприемачи като Стив Джобс, Опра Уинфри и Ричард Брансън? Всеки един от тях преминава през различни трудни моменти в детските си години, но й тримата са изградили империи и са станали милиардери, защото са имали ментори в живота си. Те са ги учили на бизнес и житейски умения, от които се нуждаем, за да успеем в живота си. Ранната училищна възраст е доказано най-подходяща за поставяне на основите на поведенческо предприемачество за усвояване на бизнес и житейски умения, под формата на игри, проекти и забавлениe.Предприемачеството е стил, поведение, начин на мислене.

Днес, във века на иновациите, повече от всякога е необходимо човек да има предприемачески дух и да владее бизнес умения, да е креативен, да е финансово грамотен, да умее да завладява публиката, да има правилен изказ, да владее мълчаливия език на лидерите, да е дипломат. И колкото по-рано създадем и утвърдим тези качества и умения, толкова по-уверено, знаещо, можещо и самостоятелно ще бъде детето ни утре! Ние даваме възможност на децата да бъдат истински предприемачи, да придобият опит, който никога няма да забравят и самочувствие, което винаги ще им помага да постигат мечтите си.

От 2013 до 2019 г. Сдружение „УСМИВКА“ организира повече от 40 национални конкурси за деца и юноши от цяла България. Един от най-интересните е проведеният за първи път в Бургас и региона е „Борса – изложение за идеи и продукти създадени и реализирани от малки деца с големи идеи“ Nextbig.me – 2019 г. в което взеха участие 5 отбора от цяла България. През 2020 г сдружението ще организира 4 борси за около 100 деца, които да привлекат деца от цяла България с иновативни идеи. Инициативата е за деца от 5 до 15 г., които притежават иновативни идеи и имат желание да ги споделят с много хора, за да привлекат съмишленици и поддръжници. По време на самото представяне се провежда обучение от специалисти, които запознават децата с идеята на бизнес-плана, изграждане на стратегия за стартиране на бизнес, построяване на SWOT – анализ, създаване на умения за водене на преговори, набиране на средства и възможности за реализиране на идеята. 

Общо за всички 4 борси ще са необходими 5 000 лева

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Митка Георгиева
Donated so far
 0  лв.

Goal amount
 5,000  лв.
End of Campaign
27.05.2020
Donor(s)
0

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Сдружение 'Усмивка"
No donations received
Be the first to donor!

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Митка Георгиева

Campaign QR Code

Предприемаческият дух няма възраст - усмивката прави силата! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта