atos.jpg

Atos е световен лидер в дигиталната трансформация със 110 000 служители в 73 страни и годишни приходи от около 12 милиарда евро. Ролята на Атос е да помага в изграждането на бъдещето на информационното пространство. Със своята експертиза и услуги, компанията подпомага развитието на знанието, образованието и научните изследвания, използвайки мултикултурен подход и допринасяйки за развитието на научно-техническите постижения. Групата позволява свободната работа и устойчивото развитие на нашето общество, клиентите и служителите ни по целия свят да живеят устойчиво, в защитено и сигурно информационно пространство.

atos.net/bg/bulgaria

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

Дарителска кампания на Atos с Платформата.бг

Декември 2021

Атос подарява топлина, уют и сигурност за кризисния център в Перник

toplo.jpeg

Фондация „П.У.Л.С.“ повече от 20 години оказва помощ и подкрепа на пострадали от насилие. Екип от психолози, социални работници, адвокати и други специалисти оказват денонощна подкрепа на пострадалите в кризисен център, гореща телефонна линия и консултативна програма.

Ежегодно Фондация „П.У.Л.С.“ подкрепя над 300 жени, деца и мъже, пострадали или в риск от насилие и/или трафик на хора.

Ежемесечно организацията помага на около 100 жени, деца и мъже.

Кризисният ни център годишно предоставя подслон на около 50 човека, пострадали от насилие, които спешно се нуждяат от закрила.

С настъпването на отоплителния сезон едно от големите предизвикателства за организацията ни е осигуряването на средствата за отопление.  Къщата, в която се помещават програмите ни, се отоплява на с пелети и при нужда климатици. Месечно използваме два тона пелети /общо 1440 лева/ и около 1000 лева са разходите за ток. Тези суми са изключително сериозно предизвикателство за екипа ни през идващите месеци.

Дарителската кампания на Atos през август 2021

www.platformata.bg/bg/atos.html

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта