Всички кампании

МИСИЯ: С Майки и Деца на море 2


Лято! Времето от годината, което малки и голечи чакаме с нетърпение. Време за мечтаните дълги дни на плажа, плуване, смях и игри. Повечето хора вече са направили своите планове за почивки, някои вече пътуват или съвсем скоро им предстои... 

Повечето… Има хора, които по една или друга причина не са направили това, няма и да могат да го направят. Така е за настанените в Кризисните центрове за пострадали от насилие на Фондация "П.У.Л.С.". Вместо море и почивка те са планирали бягство и търсене на живот без насилие.

Това са 11 майки  и 16 деца от двата кризисни центъра на Фондация "П.У.Л.С."
Животът им преди идването в центровете е бил изпълнен със страх и насилие, лишения и ужаси. Хора, които намират сили да продължат своя живот, да започнат нов, без насилие и удари. В плановете за новия живот ресурси и мисли за море и почивка няма..

Тук идваме всички ние, които можем да поДАРИМ лято без насилие за майки и деца, настанени в Кризисните центрове на Фондация “П.У.Л.С.”. Центровете се издържат със средства от държавата и дарения. За съжаление, средствата, с които разполагаме не позволяват да заплатим разходите за настаняване, хранене и път. Нужни са ни около 10 000 лева за да подарим десет вълнуващи и незабравими дни за майките и децата. 

Хранене и настаняване за 11 майки х 320 лева на човек и 15 деца  х 220 лева на дете - това са общо 6820 лева. За пътуване с автобус са нужни около 900 лева, останалата сума предвиждаме за ежедневни разходи за децата и майките. 

Помогнете ни, за да в тези слънчевите дни да изпълним с радост дните на тези деца и техните майки! За някои от децата това ще бъде първата ваканция на море. За майките това ще са първите спокойни дни. 

Подкрепете ни и нека заедно подарим истинско лято за малки и големи.

Новини и коментари

Основна снимка
Юлия Андонова
Дарения
 9,526  лв.

Целева сума
 9,500  лв.
Край на кампанията
25.09.2020
Дарители
116

Категория на кампанията : Деца и младежи от институции

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "П.У.Л.С."

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Владимира Лунгарова  480  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Мария Крумова  30  лв.
Анонимен дарител  500  лв.

Инициатор

Основна снимка
Юлия Андонова

QR Code на кампанията

МИСИЯ: С Майки и Деца на море 2 - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта