Всички кампании

Създаване на пространство за споделено учене StudyHub


StudyHub ще бъде първото по рода си пространство за споделено учене в София, чрез което се дава достъп на младите хора в София, по-точно в кв. Студентски град, до едно денонощно работещо пространство, с което да им помогнем да учат и да се развиват по-добре. 

Идеята се роди една зимна вечер. Като студенти имахме да пишем домашни и тъй като сме на общежития и живеем в стая, която е 20кв.м и поради различните графици на съквартирантите ни, се оказа, че няма къде да учим.  Първоначално бяхме в приятели, които живеят на квартира, но нямаше как да стоим цяла нощ, затова след 00:00 се озовахме в една бензиностанция в района на Студентски град. Най-интересното в тази ситуация беше, че в бензиностанцията имаше повече хора, които учиха, отколкото беше  персонала ѝ. Така и се роди идеята за StudyHub - място, благодарение, на което, няма да се налага хората да учат в бензиностанции.

Чрез Платформата ние искаме да съберем началната сума, с която да наемем помещение в Студентски град и да покрием началните разходи за пригодяването му за нашите цели. Основните планирани дейности с парите от тази кампания са строително монтажни работи на стойност около 4 000 лв. за помещение 100 кв.м., монтиране на четец за карти, камери и противопожарни аларми, поставяне на СОТ и паник бутон и обзавеждане на същата квадратура. За обзавеждането на помещението ще са ни нужни около 20 000 лв, като за него ще говорим с потенциални спонсори, които вярваме, че ще се припознаят в каузата за една по-добра среда за младите хора в университети.

Като млади, мотивирани хора, които искаме да останем в България, и като студенти вярваме, че тази кауза ще помогне подобряване качеството на академичната среда. Всяка страна разчита на младите си кадри да останат да работят и живеят в нея. Ние вярваме в каузата, че с малка стъпка като StudyHub ще помогнем както на себе си, така и на колегите си, на всички студенти, а и ще привлечем още младежи да бъдат част от тази студентска общност.

StudyHub ще има цел да създаде студентско общество, в което хората от различни специалности и интереси да комуникират помежду си и чрез тази комуникация да се развиват и да бъдат по-ефективни в избраното от тях направление.

Новини и коментари

Основна снимка
Мартина Георгиева
Дарения
 390  лв.

Целева сума
 3,000  лв.
Край на кампанията
30.04.2019
Дарители
14

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Сдружение "Студенти в действие"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Щърбанов  10  лв.
Мариела Станулова  50  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Бетина Бенова  10  лв.
Петя Петрова  55  лв.

Дар за дарители


Дарете 10 лв. и ще получите:
Покана за откриването на
пространството

Общо 50 дара са осигурени.
 

Дарете 50 лв. и ще получите:
Брандирана чаша; Едномесечна карта за
достъп до StudyHub; Покана за откриването
на пространството

Общо 25 дара са осигурени.
 

Дарете 100 лв. и ще получите:
Брандиран тефтер с твърди корици;
Тримесечна карта за достъп до StudyHub;
Покана за откриването на
пространството

Общо 15 дара са осигурени.
 

Дарете 500 лв. и ще получите:
Името на дарителя ще бъде изписано на
стената на дарителите в StudyHub; Покана
за откриването на пространството

Общо 10 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Мартина Георгиева

QR Code на кампанията

Създаване на пространство за споделено учене StudyHub - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта