Всички кампании

В помощ на нуждаещи се възрастни хора от гр. София


Вече трета година нашата Фондация "Добро за всеки", благодарение на вас - сърцатите дарители, успяваме да подкрепим възрастни хора от София, които живеят на ръба на оцеляването. От септември 2023 г. броят на пенсионерите, които всеки месец получават храна от нас, е 35.

С ниските си пенсии хората не успяват да се снабдят с най-необходимото - храна и лекарства, не могат да си платят сметките за ток, парно и вода.

С какво можем да им помогнем?

Екипът ни, както и досега, продължава да оказва подкрепа всеки месец с хранителни и санитарни продукти. Положението обаче е и критично, когато става въпрос за други техни ежемесечни разходи - за битови сметки и лекарства. За да успеем да обхванем по-цялостно нуждите на тези хора, имаме нужда от дарители.

Защо да се включите?  Повечето от хората живеят с минимални пенсии и често седмица-две преди пенсия остават без пари - гладуват и си купуват само част от жизненоважните им лекарства.

За съжаление тези възрастни хора нямат близки, които да поемат разходите им. Ето защо екипът ни се опитва да плати част от тези средства и да им помогне.

Намерението ни е всеки месец да помагаме на 10 от тях с плащане на сметка на ток и купуване на лекарства. Средната необходима сума месечно на човек за разходи е между 100 и 150 лева през лятото и 150-200 лева през зимата. Стремежът ни сега е да съберем 4500 лева за обезпечаване на сумата за предстоящите три месеца.

Благодарим ви!

----------------------

Всичко за дейността на Фондация "Добро за всеки" можете да разгледате на: https://dobrozavseki.bg/

 

Новини и коментари

Основна снимка
Мариана Костова
Дарения
 90  лв.

Целева сума
 4,500  лв.
Край на кампанията
19.09.2024
Дарители
2

Категория на кампанията : Трета възраст

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "Добро за всеки"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
M  40  лв.
Анонимен дарител  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Мариана Костова

QR Code на кампанията

В помощ на нуждаещи се възрастни хора от гр. София  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта