Всички кампании

Чайници и истории


Социалната чайна е една мечта, която тръгна от доброволческа група във Варна. Група хора, които искаха да помагат на деца и младежи без родители да са по-щастливи. Идеята порасна колкото една голяма къща на ул.'Преслав" 53, от която се носи аромат на билков чай и гофрети в сърцето на Варна. После същата тази идея поникна в сърцата на приятели от Пловдив и Велико Търново, които развиват менторската програма и в тези градове. А от скоро стартирахме дейността и в Белгия като опитваме да адаптираме менторската ни програма с младежи-бежанци.

"Чайници и истории" e събитие, с което отбелязваме 10 годишнината на Социалната Чайна. В рамките на събитието ще покажем почти 100 чайника - медни, порцеланови, керамични, от Япония, Саудитска Арабия, Мароко, България, Холандия и къде ли не. Най-малкият сред тях тежи 20 гр и е едва 4 см, а най-големият е "висок" почти метър! Разнообразието от чайници ще бъде допълнено и с разнообразие от истории - тъжни и весели, цветни и динамични, но най-вече автентични и човешки.

Чрез дарението си ще подпомогнете организирането, транспортирането и реализирането на изложбата в Белгия, София, Велико Търново, Варна и Пловдив.

Новини и коментари

Основна снимка
Деница Габровска
Дарения
 20  лв.

Целева сума
 7,000  лв.
Край на кампанията
01.06.2024
Дарители
1

Категория на кампанията : Деца и младежи от институции

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "Социалната Чайна"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Елица Баракова  20  лв.

Инициатор

Основна снимка
Деница Габровска

QR Code на кампанията

 Чайници и истории - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта