Всички кампании

Да продължим да помагаме на многодетна майка и децата й


Със съжаление и болка съобщаваме, че Анета почина. В тази кампания се постарахме да осигурим спокойствие на нея и на децата ѝ. До последно Анета се бори с желанието най-малките ѝ деца да са при нея и да се грижи за тях, а те са прекрасни, слънчеви и добре възпитани.

Въпреки трудностите и борбата със заболяването, Анета търсеше работа, за да може да изпълни това желание.

Фондация "Добро за всеки" искрено благодари на всеки дарител, който отдели време, продукти и пари, за да подкрепи Анета и децата ѝ. Средствата, останали от кампанията, ще дарим на по-големия ѝ син Митко (на 15 години), който до последно се грижеше за майка си, а сега е върнат в дома, където живее.

---------------------

Кампанията в полза на Анета продължава. Успяхме да съберем средства за три месеца, нека я подкрепим и за следващите три!

"Добро за всеки" насочва усилията си в подкрепа на Анета. Тя е майка на седем деца, като пет от тях са ѝ отнети, а за другите две (на 4 и на 6 години) се грижи сама. Анета живее във фургон без водоснабдяване в Панчарево. Поредното изпитание в живота ѝ е тежко заболяване, като след операция трябва да започне лъчетерапия, според лекуващия лекар. Благодарение на хора с големи сърца вече успяхме да съберем близо 1900 лева, с които платихме здравните осигуровки на жената, за да може тя да започне незабавно лечение.

Представители на екипа ни няколко пъти посетиха вече Анета на място и ѝ предоставиха хранителни и санитарни продукти. Положението й е сериозно, затова и призивът ни към вас е да обединим сили и да подкрепим борбената майка, която иска да е до децата си.

След като сумата за здравните ѝ осигуровки беше платена, Анета се яви пред комисия, която е решила, че трябва да започне химиотерапия.

Сега ориентировъчно ще са необходими по около 1000 лева месечно за лекарства, храна и покриване на други основни разходи, за да може тя да бъде спокойна и да се лекува. В момента Анета е с болки и приема обезболяващи, заболяването е напреднало. Съответно не може да работи.

Сумата не е малка, но знаем, че ако се обединим, можем да я подкрепим. Чрез кампанията целим да поеме разходите за три месеца. Обща сума: 3000 лв.

Анета е многодетна майка и иска да се грижи за децата си. Още при първата ни среща каза, че иска да е здрава, за да може да работи и да е с децата си. Нека я подкрепим.

Новини и коментари

Основна снимка
Мариана Костова
Дарения
 564  лв.

Целева сума
 3,000  лв.
Край на кампанията
03.06.2024
Дарители
8

Категория на кампанията : Лечение / рехабилитация

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Анета Симеонова

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  108  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Алексей Енчев  50  лв.
Анонимен дарител  6  лв.
Анонимен дарител  15  лв.

Инициатор

Основна снимка
Мариана Костова

QR Code на кампанията

Да продължим да помагаме на многодетна майка и децата й - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта