Всички кампании

Да подкрепим жена, чиято цел е светло бъдеще за децата й


Защо го правим? Защото всяка една човешка душа и всяка съдба са важни. И защото има хора, които имат нужда от малко подкрепа, за да поемат по един по светъл път в живота си.

Фондация "Добро за всеки" подпомага жени в затруднено положение, които отглеждат децата си сами. Подкрепата ни към тях започна в началото на 2022 г., и се състои в дарения на: хранителни и санитарни продукти; учебни пособия; купуване на лекарства; плащане на текущи сметки и др.

Обръщаме се към вас с кауза в подкрепа на майка и двете ѝ деца. Младата жена е била жертва на домашно насилие в продължение на години, а вече се грижи сама за децата си (шести и седми клас).

Жената обяснява: "Гледам двете си момчета от бебета, тъй като бащата е зависим човек и насилник и много трудно успяхме да се освободим от него, за да поемем по пътя си сами. Минахме през приюти и трудности, получих неврологично заболяване, за което ми изписаха Ксеомин и се налага да ми се поставя на три месеца. Поставянето е специфично и се налага да го прави обучен човек, за което също плащам. До сега горе-долу сме се справили, живеем икономично. Но всички тези перипетии и трудности доведоха до поведенчески рискови отклонения с децата и посягане към наркотици. Близо година и половина - първо по-малкото дете, а после и голямото, посещаваха психолози първо към училището, в което учат, а впоследствие ходеха и частно. Ефект нямаше, даже нещата се усложниха. Така започнах да проучвам места, които биха дали качествено лечение от зависимости на децата ми, защото съм наясно, че е нужно бързо да се реагира. Настаних момчетата в много добър частен терапевтичен център, който работи усилено с деца. Големият ми син се подобри и е изписан, но по-малкия все още има нужда от лечение. Сумата, която е необходима за месец е 2200 лв. Тя е непосилна за мен и моля, който има възможност, да ми помогне. Аз продължавам всячески да се грижа за тях с дрехи, джобни, ако са нужни лекарства и т.н."

Заедно с познати С. А. е успяла да осигури плащането на месечни такси до момента. Има и заем. Това, което много я безпокои, е дали ще има възможност да подсигурява средствата за лечението на по-малкия си син си в терапевтичния център.

Нашата задача е да се сплотим и да застанем в отбора на С. А., като събираме месечната сума за лечение на сина й. Призоваваме всеки, който има желание и възможност, да дари средства и да помогнем на семейството да тръгне по нов път с повече спокойствие и увереност, каквито всеки човек заслужава. 

Необходимата сума за три месеца е 6600 лв.

Благодарим Ви!

Името на жената е обозначено с инициали, поради факта че тя не желае публичност. Фондация "Добро за всеки" застава зад нея и гарантира, че събраните средства ще послужат за заплащане на таксите в терапевтичния център.

Новини и коментари

Основна снимка
Мариана Костова
Дарения
 777  лв.

Целева сума
 6,600  лв.
Край на кампанията
31.08.2024
Дарители
7

Категория на кампанията : Лечение / рехабилитация

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: С. А.

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  77  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Георги Андреев  70  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
M  20  лв.

Инициатор

Основна снимка
Мариана Костова

QR Code на кампанията

Да подкрепим жена, чиято цел е светло бъдеще за децата й - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта