Всички кампании

Работилници Оле Мале


Ние сме Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова -основатели на сайта Maikomila.bg, в който забавляваме родителите, представяме една различна гледна точка към отглеждането на деца и ги мотивираме да търсят себе си.

Създадохме и регистрирахме сайта Olemale.bg, на който всеки родител на дете с увреждане може да се регистрира и сам да продава нещата, изработени от него и да се издържа.

Целта ни е да помогнем на майките на деца с тежки увреждания. Това са жени, които нямат възможност да работят, защото трябва да се грижат за децата си. Оцеляването на много деца с увреждания зависи пряко и единствено от техните майки, които са принудени да напуснат професията си и завинаги да забравят за предишния си живот, отдавайки се изцяло на децата. Olemale.bg им помага да бъдат независими, като спечелват с труд средства за семействата си. Със събраните пари искаме да организираме поредица от работилници за обучение на майки на деца с увреждание и така да им дадем шанс да издържат семействата си.

В момента сме в петорката-финалисти на "Промяната" – съвместен проект на Нова телевизия, Нет инфо и Reach for Change. Смятаме да спечелим и да превърнем "Оле мале" в работеща инициатива, носеща трайни приходи на участниците в нея.

Крайната ни цел е да създадем общност от работещи жени в цяла България, които въпреки тежкото положение, в което се намират, да успеят да живеят с детето си в условия на относително благосъстояние и достойнство.

Новини и коментари

Основна снимка
Елисавета Белобрадова
Дарения
 18,582  лв.

Целева сума
 3,000  лв.
Край на кампанията
31.01.2018
Дарители
5

Категория на кампанията : Деца и възрастни с увреждания

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Работилници "Оле Мале"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Ралица Петрова  4,385  лв.
Служителите на Инграм Микро  3,940  лв.
Walltopia AD  10,057  лв.
Господин Христов  100  лв.
Анонимен дарител  100  лв.

Инициатор

Основна снимка
Елисавета Белобрадова

QR Code на кампанията

Работилници Оле Мале - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта