Всички кампании

Заедно до Рилските езера


Подкрепете ни в новата крачка напред, планирана за 3 юни 2023. Този път се отправяме на поход към величествените Рилски езера заедно с нашите петима приятели с увреждания. Това са Жана, Алекс, Тони, Руми и Яни.

След успешното ни и много емоционално изкачване на снежния Черни връх през март е време да видим за първи път и зелената премяна на Рила. 

Ние сме фондация "Ела и Ти" и вече 6 години помагаме на трудно подвижни и напълно неподвижни хора да посещават българските планини, пещери, езера и язовири.

Целта ни този път е да съберем около 60 доброволци и с помощта на специализирани носилки-колички да придвижим петима смелчаци с увреждания, за да видят с очите си синия цвят на езерата и небето над Рила, който не може да бъде уловен в снимка.

Петимата ни участници са нетърпеливи за това незабравимо преживяване. Необходима ни е още малко подкрепа и отново да сбъднем мечти. Остава да подсигурим средства за билетите за лифта, грамоти и сувенири за участниците, гориво, ремонтиране и подсигуряване на необходим брой носилки-колички, без които нищо от това няма да стане реалност.

Ние сме група ентусиасти, които разчитаме точно на теб - човекът с голямото сърце, който иска да бъде причината за усмивката на лицето на другия. Човекът, който вярва, че “невъзможно” е само дума и има желанието да ни подкрепи! 

Ако това си ти, подай ни едно рамо чрез подкрепа в кампанията. Така ще бъдеш част от нашето Заедно до рилските езера и причината за Усмивката на лицето на другия. 

Новини и коментари

Основна снимка
Фондация Ела и ти
Дарения
 1,000  лв.

Целева сума
 1,000  лв.
Край на кампанията
01.06.2023
Дарители
14

Категория на кампанията : Деца и възрастни с увреждания

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: фондация "Ела и ти"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  440  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Христо Макрелов  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Фондация Ела и ти

QR Code на кампанията

Заедно до Рилските езера - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта