Всички кампании

Млади таланти заслужават нови сценични костюми


Талантливите деца от музикална школа “Карловойс” в гр. Карлово мечтаят за нови сценични костюми, с които да запишат видеоклип към своя авторска песен. Творбата е посветена на родината и е важна крачка напред в развитието на групата, в която пеят изявени деца от града, на възраст между 4 и 18 години. Малките звезди печелят редица престижни национални и международни конкурси. Само за месец юни тази година децата са завоювали 7 награди Гран При, 61 златни медала, 26 сребърни и 14 бронзови. А откакто съществува школата, наградите са им безброй.

Костюмите ще бъдат с фолклорни мотиви и ще се ползват за бъдещите сценични изяви на групата, както в България, така и на международна сцена.

Сумата, която трябва да се събере е едва 5000 лева. А радостта, която ще донесе това на децата, не може да бъде измерена.

Сдружение “Млади, активни, креативни” е организация с десетгодишен опит, подпомагаща личностната реализация на деца и младежи, живеещи в населените места на община Карлово. За нас кампанията е повече от важна. Вярваме, че всяко дете заслужава шанс да развива своите таланти и протегната ръка, която да му покаже, че мечтите наистина се сбъдват!

Вижте повече за нашите успехи:

Към 30.12.2022 г. имаме набрани 3200 лв. от различните канали за даряване - DMS, Platformata.bg, Местен дарителски фонд-Карлово, директен превод по банкова смета. Още малко остана до осъществяване на голямата мечта на децата-таланти!

Заедно можем да осигурим нови сценични костюми за талантливите деца от Музикална школа “Карловойс”!

Благодарим Ви!

Чуйте Музикален поздрав от групата

 

Можете да подкрепите кампанията и с дарителски SMS с кодова дума DMS ZVEZDI на номер 17 777 за трите мобилни оператора.

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause проект „Информиране, ангажиране, успех“ с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България" (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор, в това число на гражданските организации.

Новини и коментари

Основна снимка
КАТЯ АЛЕКСИЕВА-СТОЙНОВА
Дарения
 980  лв.

Целева сума
 5,000  лв.
Край на кампанията
30.01.2023
Дарители
11

Категория на кампанията : Култура / изкуство

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: СНЦ "Млади, активни, креативни"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Мануела Михалева  50  лв.
Анонимен дарител  200  лв.

Инициатор

Основна снимка
КАТЯ АЛЕКСИЕВА-СТОЙНОВА

QR Code на кампанията

Млади таланти заслужават нови сценични костюми  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта