Всички кампании

С нас към разЛичнито преживяване!


Ела и ти на пътя с нас! Стани част от едно различно усещане за планината, по стъпките на св. Иван Рилски. Разчитаме на твоята подкрепа за още едно разЛичното преживяване. Заедно с трудноподвижните ни приятели ще минем по стъпките на св. Иван Рилски. Нашата цел е пещерата на светеца, закътана в гората и достижима само пеша по стръмна пътека!

Ние, групата ентусиасти, се изправяме пред ново предизвикателство за нашите трудноподвижни приятели. Стъпвайки на крака, с подкрепата на дороволци, за първи път, ще извървим планинската пътека, по стъпките на светеца до пещерата.  Ще има моменти за спиране, почивка, изчакване. Всеки един участник трябва да бъде придържан от двете страни.

Мястото е труднодостъпно и изисква усулия от страна както на участниците, така и на доброволците.

В пещерата, св. Иван Рилски прекарва 12 години от живота си - сред дивата гора, в сърцето на планината, в усамотение, пост и молитва. Живеел с дивите животни, прекрасните гледки, хранейки се с горски плодове .

Денят ще завърши на Кирилова поляна, където ще се насладим на пленителните гледки към Рилските върхове.

Датата е 05 ноември 2022, а дотогава разчитаме на твоята подкрепа, за да може да подсигурим транспорт за всички желаещи. Нашите събития събират хора, които нямат обща демография, но ги свърза едно - планината, приключенията и състезанията!

Ела и ти на старта,

Фондация „Ела и ти“ е група ентусиасти, които вярват във възможното невъзможно. С нашата подкрепа хората с увреждания - трудно- или напълно неподвижни, успяват да достигнат до труднодостъпни места, закътани в нашата природа. Докосваме се до свят, изпълнен с много емоции, предизвикателства и силни преживявания. Така, вече 5 години, заедно градим мостове между човешките сърца, проповядвайки решително равнопоставеност и толерантност.

Новини и коментари

Основна снимка
Фондация Ела и ти
Дарения
 360  лв.

Целева сума
 360  лв.
Край на кампанията
30.10.2022
Дарители
3

Категория на кампанията : Деца и възрастни с увреждания

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "Ела и ти"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  160  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  100  лв.

Инициатор

Основна снимка
Фондация Ела и ти

QR Code на кампанията

С нас към разЛичнито преживяване! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта