Всички кампании

Бутано - Орешенските природоприключенци


PLG_JWPLAYER_LOADING_THE_PLAYER

За учениците и лагера

С този апел набираме средства за участие в летен палатков лагер „Горско лятно приключение” на 6 ученици (3-ма от с. Бутан и 3-ма от с. Орешене) с нисък социално-икономически статус от  5 и 6 клас на ОУ “Васил Левски”, с. Орешене  и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”,  с. Бутан. Лагерът ще бъде в местността „При воденицата” (на 14 км. от гр. Стара Загора) за периода от 29.07 до 5.08.2017 г. Сумата е нужна за изхранването, транспорта и закупуването на оборудване за учениците (палатки, спални чували и челници), както и материали за обученията.

Лагерът се организира от 11 учители на фондация „Заедно в час”, които ще работят с децата  на доброволни начала. Учениците, за които набираме средства, не могат да си позволят таксата за участие - 240 лв. Според нас, всяко дете заслужава равен достъп до участие в подобни мероприятия, които са изключително важни за доразвиване на техните знания и умения. Вярваме, че това преживяване сред природата ще има дългосрочен ефект върху изграждането им като успешни личности. Децата ще срещнат свои връстници от цялата страна и ще обменят добри практики с тях. Това ще повиши самочувствието им, което е ключово за успехите им в бъдеще.

Такса за едно дете – 240 лв.

В нея са включени: 7 нощувки, храна (3 основни +2 междинни) – 25 лв.; транспорт - 40 лв. отиване и връщане с обществен транспорт (учениците ще са придружени от 2-ма учители на „Заедно в час”); екипировка за къмпингуване и материали– 25 лв.

Защо да даря?

Подкрепяйки децата от селата Орешене и Бутан, те прави съмишленик на идеята за равен достъп до възможности за всички ученици, независимо от произхода и социално-икономическия им статус.

Новини и коментари

Основна снимка
Светлана Николова
Дарения
 1,585  лв.

Целева сума
 1,520  лв.
Край на кампанията
24.07.2017
Дарители
27

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: Физическо лице

Даренията ще получи: ОУ "Васил Левски"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Вяра Николова  100  лв.
Анонимен дарител  35  лв.
Албена Богоева  20  лв.
Цветана Керелска  100  лв.
Илчо Керелски  100  лв.

Дар за дарители


Дарете 100 лв. и ще получите:
Ръчно изработен подарък от ученик

Общо 15 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Светлана Николова

QR Code на кампанията

Бутано - Орешенските природоприключенци - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта