Всички кампании

Шампионите на Горна баня играят заедно!


Спортът събира хората, играта на открито прави от непознатите приятели. В общинския комплекс с преходни социални жилища в Горна баня живеят младежи от България, Украйна и Сирия, а в квартала връстниците им са над 700. Дворът на бившия социален дом на ул."Христо Стефчов" 2, вместо да събира тийнейджъри, служи за паркинг! Наблизо няма комплексни спортни площадки, където те да се събират и тренират.

Шампионите на Горна баня имат нужда от обновено общодостъпно място, на което да тренират баскетбол, волейбол и фитнес! Никой не е станал номер 1 в спорта, без да е играл с приятели в квартала, нали?

Кампанията „Шампионите на Горна баня играят заедно!“ цели да събере 15 000 лв. за комбинирано игрище и стрийт фитнес. Ние от сдружение „Безопасни детски площадки“ искаме да изградим безопасна и модерна спортна площадка и място за отдих в уюта на прекрасния парк. Инициативата е подкрепена от район „Овча купел“ с обещание за бързо оформяне на админстративните процедури. Ротари клуб - Горна баня и Инициативен комитет Горна баня са партньори на инициативата. Медийни партньори: БНР - Радио София и Столица.бг.

Приятели, от нас – мястото за тренировки за децата на Горна Баня, от тях – шампионските успехи! Предложението си го бива, нали?

 

Можете да подкрепите кампанията „Шампионите на Горна баня играят заедно!“ и като изпратите дарителски SMS IGRA на 17777 за трите мобилни оператора

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

Photo credit: Askjeevs

Новини и коментари

Основна снимка
Мая Цанева
Дарения
 630  лв.

Целева сума
 15,000  лв.
Край на кампанията
29.06.2022
Дарители
12

Категория на кампанията : Подобряване на средата

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Сдружение "Безопасни детски площадки"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Ясен Цветков  50  лв.
Таня Иванова  50  лв.
Ирина Чарина  60  лв.
Веселина Йорданова  50  лв.
Нина Добрева  50  лв.

Дар за дарители


Дарете 20 лв. и ще получите:
Всички дарители ползват отстъпка от
вкусните протеинови шоколадови
бонбони на Cardinal Bites - raw protein temptations с код
BGCHAMPS 20% отстъпка до 31.08.2022 от
https://cardinalbites.com/magazin

Общо 100 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Мая Цанева

QR Code на кампанията

Шампионите на Горна баня играят заедно! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта