Всички кампании

Шофьорски курс за Елена и Антон, младежи от преходно жилище


Шофьорски курс за Елена и Антон, младежи от преходно жилище

Децата, растящи без родители в домовете за алтернативна грижа, са талантливи, умни, корави и устремени към живота извън институциите. Щастливи сме, че имаме възможност да познаваме такива деца и техните възпитатели в някои от домовете в София. Чувстваме се удовлетворени да подаваме ръка на тези, които знаят точно къде искат да отидат и да помогнем на другите да намерят своя път. Техният младежки плам обогатява нашата общност и ние вярваме, че е важно да можем да ги подкрепяме и насочваме за осъществяване на техните мечти и желания в живота им след  институциите. 

Днес ние заставаме до Елена и Антон, за да им помогнем и мечтаем заедно с тях за бъдещето им. Двамата пораснаха в институциите за алтернативна грижа и сега живеят в преходно жилище. Елена преди месец навърши 18 години, а Антон ще ги навърши през месец юни 2022 г. Средният им успех в училищата, в които учат, е много добър, те мечтаят за реализация и градят собствени планове за бъдещето. Скоро ще излязат от закрилата на институциите. 

Да са готови да се справят сами - това е огромно предизвикателство. Нашата помощ е насочена към това, те да са максимално подготвени и така да имат реална възможност за равен старт в живота. Двамата мечтаят да имат шофьорски книжки, за да си намерят по-хубава работа и да са пълноценни членове на нашата общност. Нека да подкрепим тези младежи за едно равнопоставено начало в техния пълнолетен старт извън институциите.

С тази кампания набираме средства за да заплатим курсовете им за шофьорски книжки. Курсът за един човек струва 600,00 лева. Изпитите за теория и практика още 100,00 лева. Целта ни е да съберем по 800,00 лева за младеж за курса, изпитите и допълнителни разходи, например допълнителни часове. И така общата сума за настоящата кампания е 1600,00 лв. Младежите ще бъдат обучени от Цветослава Пенева "Екарс" ЕООД и Андрей Попов "Деми Мото" ЕООД. 

Благодарим от сърце, а резултатите от кампанията ще публикуваме на нашата страница far-insitute.eu!Новини и коментари

Основна снимка
Жени Шиер
Дарения
 1,615  лв.

Целева сума
 1,600  лв.
Край на кампанията
27.03.2022
Дарители
9

Категория на кампанията : Деца и младежи от институции

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация ФАБРИКА ЗА АНАЛИЗИ И РЕШЕНИЯ

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  200  лв.
Иван Иванов  5  лв.
Анонимен дарител  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Жени Шиер

QR Code на кампанията

Шофьорски курс за Елена и Антон, младежи от преходно жилище - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта