Всички кампании

Орешенските матемагьосници


PLG_JWPLAYER_LOADING_THE_PLAYER

За учениците и състезанието

Проектът цели да набере средства за участието на 15 ученика с нисък социално-икономически статус от 2, 4, 5, 6 и 8 клас от ОУ “Васил Левски”, с. Орешене за тяхното участие в “Сблъсъкът на математиците” (математическо състезание на английски език), което ще се проведе на 22 април в гр. Самоков.

По време на състезанието учениците ще приложат и надградят своите знания по математика и английски, както и своите умения за работа в екип. Състезанието е възможност за тези учениците да демонстрират на съучениците си и местните хора, че въпреки скромния си произход, те са конкурентноспособни на своите връстници в големите градове. Участието в състезанието допълнително ще стимулира развитието на учениците по английски и математика. Също така ще послужи да повдигне тяхно самочувствие, което е ключово за успехите им в бъдеще независимо предмета.

Защо да даря?

Финансирането на участието на учениците от село Орешене те прави съмишленик на идеята за равен достъп до възможности за всички ученици независимо техния произход и социално-икономически статус.

Бюджет

Състезанието ще се проведе на 22.04.2017 г. и налага една нощувка на всички участници - ученици и учители. В него ще вземат участие 15 деца и 4-ма учители. Цената на нощувка е 20 лв. на човек. Останалите пари са необходими за осигуряване на вечеря за отбора в размер на 10 лв. на човек. Транспортът на учениците се поема от училището.

 

Новини и коментари

Основна снимка
Иглика Атанасова
Дарения
 620  лв.

Целева сума
 600  лв.
Край на кампанията
16.04.2017
Дарители
11

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: Физическо лице

Даренията ще получи: ОУ "Васил Левски"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  20  лв.
Младен Диков  50  лв.
Анонимен дарител  200  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Явор Атанасов  50  лв.

Дар за дарители


Дарете 50 лв. и ще получите:
Картичка, нарисувана от ученик
участник.

Общо 12 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Иглика Атанасова

QR Code на кампанията

Орешенските матемагьосници - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта