Всички кампании

Да запазим Алтернативно пространство ХАЛЕ 3


"Хале 3" е младежко пространство за алтернативен спорт, изкуство и култура, обединяващо хората в идея за свобода и творчество.

Първоначалната идея за създаване на закрит скейт парк еволюира в постоянно променящо се и растящо културно пространство, което се движи и функционира с помощта на приятели, съмишленици и доброволци. 

https://www.youtube.com/watch?v=Wd9d_UbnUH4

Намира се в центъра на град Варна, където на площ от 700 м2 са разположени три зали и градска тераса.

  • Закрит скейт парк със стрийт трасе и единствената в България спайн рампа, където любители и професионалисти на скейтборда, кънките, тротинетката и BMX-а могат да тренират уменията си и да се забавляват. Всеки ден се провеждат уроци по скейтборд и кънки за деца, водени от сертифицирани инструктори от Училище за екстремни спортове Прогресия.
  • Концертна зала за аудио-визуални пърформанси, репетиции, кино прожекции и представления.
  • Мултифункционална зала за творчески работилници, споделено работно място или разпускане, където можете да играете на джага, тенис на маса и настолни игри.
  • Оборудвана работилница за работа с всякакви материали.
  • Градска тераса с барбекю

"Хале 3" е организатор и домакин на разнообразни дейности - скейт, кънки и джага събития, концерти, представления, кино прожекции, изложби, арт ателиета и работилници, обучения, семинари, граждански инициативи, социални сбирки, базари и други. Основният ни стремеж е да насърчим младежка активност, да обединим хората от различни култури и да дадем сцена на изгряващи таланти, творци и спортисти.

В ситуацията, в която се намираме, не е сигурно до кога може Хале да продължи да съществува. За това имаме нужда от вашата подкрепа! Нека заедно да спасим това място - едно своеобразно общество, дом на малки и големи, които искат свобода да изразяват себе си, да учат един от друг и да работят заедно за сбъдването на мечтите си.

Вярвате или не, наемът на "Хале 3" и сметките ни на месец са близо 5 500 лв. Нямаме национално или общинско финансиране и почти всичко се постига с доброволчески труд.


След всички калкулации за да останем и да продължим са ни необходими 1 700 лв на месец. Успехът на тази кампания ще ни осигури 3 месеца спокойствие и сигурност, в което време ще можем да инвестираме в развитието на пространството. 

 

Новини и коментари

Основна снимка
Светлин Тодоров
Дарения
 1,429  лв.

Целева сума
 5,100  лв.
Край на кампанията
14.09.2021
Дарители
27

Категория на кампанията : Култура / изкуство

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: 'Скейт клуб' Варна

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анатолий Великов  40  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Stanislav Angelov  50  лв.
Славена  80  лв.
Николай Балездров  250  лв.

Инициатор

Основна снимка
Светлин Тодоров

QR Code на кампанията

Да запазим Алтернативно пространство ХАЛЕ 3 - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта