kauflandcsr_preview.jpg

Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която Kaufland България разгръща под слогана "Действията носят промяната". Компанията полага усилия да насърчава култура на дарителство от работното място и развива проекти за корпоративно доброволчество. Сред тях са традиционните вътрешни благотворителни инициативи базари за Коледа и Великден, за които служителите готвят и творят в името на кауза.

От 2021 г. компанията разшири възможностите за дарения, като вече служителите могат да даряват и онлайн. Включете се и подкрепете значими каузи на организации, с които Kaufland България традиционно си партнира или които е подпомагала по различни поводи. 

Благодарим на всички Kaufland добротворци! Благодарим на всички дарители!

zanas.kaufland.bg/otgovornost

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

Дарителска кампания на Kaufland България с Платформата.бг

Кауфланд подкрепя Фондация Конкордия

concordia.png

Фондация КОНКОРДИЯ България от 14 години подкрепя деца и младежи в изключително уязвимо положение: останали без дом, жертви на насилие, от изолирани семейства и общности, с риск от отпадане от образователната система, живеещи в бедност и глад, в невъзможност да си намерят работа.

Изпълняваме нашата мисия Децата и младежите водят достоен начин на живот, без риск от маргинализация като предоставяме подкрепа, според индивидуалните нужди на всеки: образователни и обучителни услуги; психологическа, медицинска и социална подкрепа; помощ в търсенето, намирането и задържането на работното място; подслон, храна и дрехи.

Стремим се да помагаме на уязвимите за да се превърнат в здрави и пълноценни възрастни, които да разрушат моделите на бедност. Работим и с цели семейства и общности по начин, който да намали възможните рискове за тях и да увеличи способността им да водят спокоен и успешен начин на живот.

Годишно подкрепяме повече от 2000 деца, младежи и семейства. Предоставяме повече от 170 000 часа социална, здравна, педагогическа, психологическа и образователна подкрепа.

Ходим там, където другите не ходят!

Вярваме, че семето, което засяваме, един ден ще покълне! Подкрепете нашата мисия!

С вашето дарение ще стигнем до повече деца в нужда, на които да помогнем да разгърнат потенциала си и да се развиват!

Кампании на Kaufland България през 2022 г.

Предишни кампании на Kaufland България - май 2021

Предишни кампании на Kaufland България - декември 2021

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта