endava-logo__600x249.png

Endava is a leading next-generation technology services provider and helps accelerate disruption by delivering rapid evolution to enterprises. The company has 20 years expertise in software and technology services for some of the world's leading brands in Finance, Insurance, Telco, Media and Retail. Endava has more than 6000 employees located in offices in North America and Western Europe and delivery centers in Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, North Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela, and Colombia.

www.endava.com

Колеги, нека да обединим усилия и да подпомогнем борбата с COVID-19, дарявайки средства за Александровска болница в София, които след приключване на кампанията ще бъдат използвани за закупуването на конретни нужни консумативи и техника за болницата, с помощта на BCause Foundation, които са в директна връзка с болничното заведение!

Bcause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

Endava Campaign with Platformata.bg for Aleksandrovska hospital

April 8, 2020 - May 7, 2020

Фондация BCause е официален партньор на инициативата и даряването става чрез Платформата.бг / www.platformata.bg

doctor-with-surgical-gloves-holding-torn-paper-with-coronavirus_23-2148445040__626x500.jpg

Endava за Александровска болница

Здравейте Ендавци, 

Като компания, която не просто има по стените си ценности като отвореност, адаптивност и съобразителност, но и служители и активности, с които им вдъхва реално живот, решихме, че сега повече от когато и да било, те са нужни за да направим борбата с COVID-19 още по-силна и възможна там, където тя е най-жестока – в болниците, където десетки лекари се борят за живота на стотици. 

Както знаете, по последни данни най-много заразени пациенти има в София и всички болници са в огромни затруднения, както по отношение на спасяването на животи, така и по опазването живота на медиците и помощния персонал. 

Затова, в сътрудничество с фондация BCause, ви приканваме да подкрепите специалната кампания „Endava За Александровска болница“, като направите свое дарение.

Поставили сме си за цел да съберем 15 000 лева до 7-ми май, като Endava удвоява събраната по кампанията сума.

Надяваме се дори да надминем тази сума, но не това е важното на финала, а да успеем да помогнем!

Вярваме, че борбата може да бъде успешна, само ако повече хора и организации си подадат ръка в този момент и се надяваме да успеем да бъдем полезни и ние! 

Даренията си можете да направите като последвате линка по-долу.

Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта