dsk_help.jpg

Ние в Банка ДСК знаем, че икономическото развитие не е възможно без социален и екологичен напредък. Създавайки платформата „Банка ДСК Помага“, обединяваме всички инициативи на нашата компания, свързани с корпоративната социална отговорност, за да ги представим в цялост и същевременно да добавим фокус върху всяка една от тях. Като голяма институция осъзнаваме отговорността, която имаме към обществото. Затова се ангажираме да създаваме и подпомагаме проекти и инициативи в България в областта на ранното детско развитие, опазването на природата, подобряването на градската среда и доброволчеството, с които да насърчаваме позитивните промени и изграждането на устойчиво бъдеще.

В настоящите предизвикателни времена, в партньорство с Фондация BCause и съвместно с нашите колеги и клиенти се обединяваме, за да окажем подкрепа на засегнатите хора от наводненията в региона на Карлово и пострадалите от войната в Украйна.

https://dskbank.bg/dsk-pomaga

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

Банка ДСК помага с Платформата.бг

септември 2022

Помощ за хората от наводнените села в община Карлово

l_1662394249_karlovo-paltformata.jpg

250 домакинства са засегнати след предизвиканата от пороите в карловско трагедия - селата Слатина, Богдан, Каравелово, Столетово, Войнягово, Розино. 

Доброволците от Фондация „Заедно напред – Розино“ на място подпомагат хората, преживяващи непознато до момента бедствие – разрушени пътища, мостове, затрупани дворове, животни и посеви, прекъснато водоснабдяване и електричество!  

Фондация "Заедно напред - Розино" се занимава с хуманитарни дейности, чрез които подпомага най-бедните деца, семейства и самотни възрастни хора в Община Карлово. В региона на пострадалите от пороите села работят от 2016 година, познават хората и проблемите и се ползват с доверието им.

В момента доброволци на фондацията помагат и разчистват домовете и дворовете на пострадалите хора, носят вода и храна с малкото получени дарения. 

Средства са нужни веднага за осигуряване на продукти от първа необходимост за пострадалите – вода и храна, които трудно достигат до крайните махали и квартали.

След разчистване, фондацията ще започне да подпомага хората със строителни материали да възстановят домовете си. 

ПОМАГАМЕ! Кампания в помощ на хората, пострадали oт потопа в Карловско

l_1662460029_pomagame1.jpg

На 02.09.2022 г. порой от 190 литра на кв.м разруши домовете, съдбите и подредените животи на стотици наши сънародници в Карловско.Наводнени къщи, дворове, загубен поминък, домашни животни и посеви, обзавеждане. Водата отнесе жилищата и надеждите на стотици български семейства! В момента хората разчистват жилищата си от калта, от която трябва да изградят живота си наново!

ПОМАГАМЕ!

Събираме средства, с които да закупим домакински електроуреди и мебели на пострадалите семейства и да подкрепим родителите, чиито ученици трябва да започнат училище.

Нека не оставяме други българи да се справят сами след преживения воден ад.

Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта