Всички кампании

На 50 сега, за 50 + напред!


Юбилейната кампания На 50 сега, за 50 напред завърши! Отбелязахме първите 50, но празнувахме началото на следващите! С щедрата подкрепа и съпричастност на алумни общността, нейните родители и преподаватели, в полза на любимата Гимназия и новосъздадена от алумни ентусиасти Фондация Езиковата Сливен, събрахме 7010 лв от 38 бивши възпитаници, родители и 19 учители пенсионери, направихме допълнителни 3500 лв алумни целеви разплащания и осигурихме алумни спонсорства в натура от Шато Ботево, Фабрика за безалкохолни напитки Неси, Винарна Афузов, Сънпаур България, хотел Парк Централ Сливен, част от Тера Миролио Фамили Естейт, Радио 1.

Дареното, споделеното и довереното направи възможно да се случат:

- Юбилейният концерт! 13 май 2022! ! Отбелязахме първите 50, но празнувахме началото на следващите 50! Вижте ни, запомнете ни, разкажете за нас ето тук!
- Юбилейният ученически литературен конкурсМоята Гимназия на 50, а сега накъде!”, осиурил 6 парични награди и 26 почетни значки на Езиковата за всичките 26 умни, ангажирани и креативни днешни възпитаници! Творбите им скоро ще бъдат споделени ето тук
- Юбилейният билборд Едно Решение, Хиляди успехи! Целият град говори за нас! Вижте снимки в галерията ни!
- Юбилеен ремонт на фасадно пъзел лого в сградата на Езиковата, вдъхновило логото на фондация Езиковата Сливен и почетната значка на Езиковата! Трескаво се работи, очаквайте снимки!
- Юбилейна представителна месингова табела с логото на Фондация Езиковата Сливен за монтиране в сградата на Езиковата! Да напомня за бившите, да вдъхновява настоящите! Трескаво се кове, очаквайте снимки!
- Юбилеен тираж на първата почетна значка Езиковата Сливен в партньорство с Монетен двор АД към БНБ. Първите 110 горди алумни дарители, спонсори и учители ще получат своята като наша благодарност за щедростта и подкрепата им! Поръчайте вашата ето тук!

Благодарим ви от сърце! Участвайте в следващите 50 години споделена история между бивши, настоящи и бъдещи възпитаници, родители и преподаватели от любимата Гимназия! Да бъдем заедно, да градим заедно, да се запомним заедно! 

Следете за нашите нови кампании тук и се регистрирайте за актуални новини за дейността на фондация Езиковата Сливен тук!

Новини и коментари

Основна снимка
Дарина Кадънкова
Дарения
 7,010  лв.

Целева сума
 50,000  лв.
Край на кампанията
24.05.2022
Дарители
36

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация Езиковата Сливен

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  100  лв.
Учители пенсионери  110  лв.
Krasimir Kavaldjiev  50  лв.
Анонимен дарител  500  лв.
Mihail Milev  100  лв.

Инициатор

Основна снимка
Дарина Кадънкова

QR Code на кампанията

На 50 сега, за 50 + напред! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта