blubito.png

Блубито е немска софтуерна компания с офиси в Хамбург, София и Варна, която се занимава с изработването на индивидуален софтуер, digital & agile transformation. Клиентите ни са от най-различни бизнес сфери, фокусът ни не е само върху един бранш. Като започнем от фирми в сферата на финанси и FinTech, минем през автомобилната и инженерна индустрия, и стигнем чак до конен спорт и продажби – покриваме широк и много интересен спектър от браншове. Някои от актуалните ни клиенти са Deutsche Bahn, Deutsche Bank, Misumi Europe, Allianz и други.

В Блубито работят повече от 120 специалисти от следните области: софтуерни инженери, QA инженери, DevOps инженери, Agile специалисти (Product Owners, Scrum Masters, Agile Coaches), маркетинг специалисти, уеб и графични дизайнери, специалисти продажби и връзки с клиенти, HR и административни дейности. 

Сред нас работят хора с различно ниво на опит, които могат да развият своите умения за кратко време. Постигаме това като насърчаваме приятелска и продуктивна атмосфера на работа, подкрепяме се и имаме допълнително менторски програми и обучения за всяка една област на технологиите и скръм.

https://blubito.bg

Instagram

Linkedin

do-good.png

ПОМАГАМЕ! Кампания в помощ на хората, пострадали oт потопа в Карловско

l_1662460029_pomagame1.jpg

На 02.09.2022 г. порой от 190 литра на кв.м разруши домовете, съдбите и подредените животи на стотици наши сънародници в Карловско.Наводнени къщи, дворове, загубен поминък, домашни животни и посеви, обзавеждане. Водата отнесе жилищата и надеждите на стотици български семейства! В момента хората разчистват жилищата си от калта, от която трябва да изградят живота си наново!

ПОМАГАМЕ!

Събираме средства, с които да закупим домакински електроуреди и мебели на пострадалите семейства и да подкрепим родителите, чиито ученици трябва да започнат училище.

Нека не оставяме други българи да се справят сами след преживения воден ад.

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта