atos.jpg

Atos е световен лидер в дигиталната трансформация със 110 000 служители в 73 страни и годишни приходи от около 12 милиарда евро. Ролята на Атос е да помага в изграждането на бъдещето на информационното пространство. Със своята експертиза и услуги, компанията подпомага развитието на знанието, образованието и научните изследвания, използвайки мултикултурен подход и допринасяйки за развитието на научно-техническите постижения. Групата позволява свободната работа и устойчивото развитие на нашето общество, клиентите и служителите ни по целия свят да живеят устойчиво, в защитено и сигурно информационно пространство.

atos.net/bg/bulgaria

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

Дарителска кампания на Atos с Платформата.бг

Март 2022

Атос подкрепя 'Помощ за пострадалите в Украйна'

ukraina.jpg

Сдружението на украинските организации в България (СУОБ) "Мати Украйна", която представлява украинската диаспора в България, обявява дарителска кампания в помощ на хората, които пострадаха от войната в Украйна.

На 24 февруари 2022 година Руската федерация нападна Украйна. Всички денонощно следим в социалните мрежи снимки и видео клипове, свидетелства от първо лице на хора, чийто живот се промени за един миг. Семейства се крият с децата си в бомбоубежища. Бебета се раждат в метрото. Мирни граждани - до вчера били учители, счетоводители, инженери, селски стопани, спортисти или музиканти - грабват оръжие да отбраняват градовете си. Научаваме за разрушени жилищни сгради, болници, кръвни центрове.

Стотици бежанци вече напуснаха границите на Украйна, за да потърсят помощ в съседни държави. Но голямата част от 44-милионото население остава в домовете си, в мазетета, на фронтовата линия. Те имат нужда от хранителни пакети, дезинфектанти, хигиенни материали, термо одеяла, противовирусни средства, марли, бинтове, медицински раници и много други.

Молим ви да помогнете!

Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта