astea.jpg

Astea Solutions е водещ експерт в софтуерното консултиране и разработката на персонализирани технологични решения. Astea си партнира както с големи компании, така и със стартъпи, активни в разнообразни сектори - от финансови услуги до здравеопазване и образование. А успехите идват благодарение на енергичните астейци - специалисти от всички области на софтуерното инженерство, обединени около общата цел да превръщат иновативни идеи в реалност.

Колегите в Astea са най-силната страна на компанията и са в центъра на всички фирмени инициативи. Част от тях, като Astea Conference и Стажантската програма на Astea, са свързани със споделянето на знания и опит, което е неразделна част и от работния процес. За колектива е важно и да допринася и към мисиите за по-добро бъдеще, давайки възможност на Astea да свързва аудиторията си със значими благотворителни каузи.

 

Astea Solutions

в подкрепа на патронажната кухня на Проект Северозапад

BCause Foundation is the official charity partner of the initiative, and donations are processed via www.platformata.bg

В края на годината всички очакваме с нетърпение коледните празници, които ни носят радост и вътрешен уют. В Astea се стараем да пресъздаваме тази атмосфера чрез разнообразни инициативи, сред които е и размяната на подаръци. Този декември, макар и отдалечено, с колегите искаме да спазим традицията и да споделим коледния дух с колкото се може повече хора. Избрахме да организираме онлайн търг, в който всеки астеец да има възможност да наддава за подарък-изненада, а събраните средства да отидат в помощ на патронажната кухня на Проект Северозапад. С тази инициатива ще подпомогнем социално слаби възрастни хора от района на Мездра да получат качествена храна за предстоящите студени зимни дни, споделяйки късче от празничната топлина с тях.

Astea подкрепя: Патронажна кухня на Проект Северозапад

astea-severozapad.jpg

Вече две години Проект Северозапад подкрепя възрастни хора и хора с увреждания, живеещи в над 13 населени места от региона. Патронажната кухня на фондацията осигурява ежедневно през зимните месеци прясна приготвена храна за хора, които поради възрастта или заболяването си не могат да си я набавят. Проектът е единствената възможност за някои от жителите на Северозападния регион, изпаднали в тежка ситуация.

За да продължи и през тази зима дейността си, екипът на Фондацията се нуждае от нашата подкрепа.

Astea Solutions застава зад тази инициатива, като приканва всички астейци да споделят коледния дух в името на каузата и да помогнат на възрастен човек с храна за празниците.

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта