astea_conference.jpg

Astea Conference е ежегодна технологична конференция, организирана от българската софтуерна компания Astea Solutions. Първоначално инициативата стартира като вътрешно събитие за компанията, подкрепящо изследователския дух. А от 2018 г. насам конференцията е публична и отворена към всички професионалисти от IT бранша. Вярваме, че чрез предоставянето на пространство за споделяне на знания и опит допринасяме и за развитието на IT индустрията в България. 

В шестото издание на Аstea Conference: Reconnect ще се съсредоточим върху различните начини, по които софтуерът, потребителите, бизнесът и инженерните екипи стимулират иновациите и се свързват в рамките на технологиите. Опитни експерти от IT бранша ще разнищват взаимовръзката хора - технологии.

 

 

Astea Conference: Reconnect

в подкрепа на Скритите таланти на България

BCause Foundation is the official charity partner of the initiative, and donations are processed via www.platformata.bg

Всичко започва със задружно усилие.

Да, това важи за пчелите и за хората… за комуникацията, технологиите, бизнеса и екипите… за мисиите за по-добро бъдеще.  

Тазгодишното издание на Astea Conference: Reconnect ще се проведе в подкрепа на менторската програма “Скритите таланти на България” на НПО “Операция Плюшено Мече”. 

Програмата дава шанс за кандидатстване в университет и професионална реализация на даровити младежи, лишени от родителска грижа или от социално слаби семейства.  Тя предоставя достъп до частни уроци, семинари, работилници, лагери и конкурси, работа с индивидуален ментор, стипендии, учебници, техника и екипировка и всичко необходимо за успеха на всеки един талантлив младеж в програмата. 

От Astea Conference сме изключително щастливи, че имаме възможността да свържем нашата аудитория с кауза, която подпомага млади мотивирани хора да се реализират в сферата на интересите си. Всеки има възможността да дари сума по негов избор в помощ на “Скритите таланти на България”, а дарилите над 30 лева ще получат дар - тениска на Astea Conference.

Помогни на талантливо дете да влезе в университет

talanti-meche.png

Менторската програма "Скритите таланти на България" дава шанс за професионална реализация на талантливи деца и младежи, лишени от родителски грижи или в риск, чрез дългосрочна работа с преподаватели, ментори и специалисти за развитие на умения, знания, натрупване на опит, кандидатстване във ВУЗ или квалифициране за започване на работа след завършване на средно образование.

През учебната 2021-2022 година нашият екип ще работи с едно невероятно момиче, което мечтае да влезе в университет и да учи графичен дизайн. Тя е изключително талантлива и въпреки премеждията в живота си, знае какво иска и е готова да се бори за мечтата си! 

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта