accedia.png

Accedia e технологична компания, предоставяща консултантски услуги, разработка на софтуер и цялостни IT решения. Основана през 2012 в София, тя се превръща в една от най-бързо развиващите се ИТ компании в Европа, според Deloitte и Financial Times.

Компанията работи с клиенти в повече от 20 държави на няколко континента – от САЩ до Япония, от Финландия до ЮАР и Австралия. Тя е предпочитан партньор за стартъпи, малки и средни бизнеси, както и водещи компании от сектори като финанси, производство, енергетика и технологии.

Като социално отговорна компания Accedia се стреми да подпомага различни инициативи със социална и екологична насоченост. Освен предоставянето на материалната помощ за образователни институции, медицински заведения и други социални институции компанията организира и вътрешни Charity Bazaars и Charity Breakfast събития, събраните средства от които отново дарява за разнообразни каузи.

accedia.com

Accedia помага с Платформата.бг
септември 2022

Accedia подкрепя ПОМАГАМЕ! Кампания в помощ на хората, пострадали oт потопа

l_1662460029_pomagame1.jpg

На 02.09.2022 г. порой от 190 литра на кв.м разруши домовете, съдбите и подредените животи на стотици наши сънародници в Карловско.Наводнени къщи, дворове, загубен поминък, домашни животни и посеви, обзавеждане. Водата отнесе жилищата и надеждите на стотици български семейства! В момента хората разчистват жилищата си от калта, от която трябва да изградят живота си наново!

ПОМАГАМЕ!

Събираме средства, с които да закупим домакински електроуреди и мебели на пострадалите семейства и да подкрепим родителите, чиито ученици трябва да започнат училище.

Нека не оставяме други българи да се справят сами след преживения воден ад.

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта