veolia.jpg

Групата Веолия се стреми да бъде компания-еталон за екологична трансформация. С близо 179 000 служители по света Групата проектира и предоставя решения, които са едновременно полезни и практични за управлението на услуги в сферата на водите, енергията и преработката на отпадъци. Чрез дейностите в тези три допълващи се направления, Веолия помага за разработването на възможности за достъп до ресурси, опазването на съществуващите ресурси и възобновяването им. През 2020 г. Групата Веолия осигури водоснабдителни услуги на 95 млн. души, канализационни услуги – на 62 млн. души, произведе близо 43 млн. мегаватчаса енергия и и обработи 47 млн. тона отпадъци. Веолия Енвиронман (чиито акции се търгуват на борсата Paris Euronext: VIE) регистрира консолидирани приходи от 26.010 млрд. евро през 2020 г.

www.veolia.com

Дарителска кампания на Veolia в Платформата.бг

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

Помощ за служителите на Веолия Украйна и техните семейства

veolia-campania.png

Пред лицето на конфликта в Източна Европа, както сме правили многократно и при изминали кризи, нека докажем, че във Веолия умеем да вървим напред заедно и да си помагаме, независимо от обстоятелствата и тежките събития.

В отговор на изразената солидарност и желание за осигуряване на финансова помощ в подкрепа на колегите в Украйна и техните семейства, Веолия България дава възможност на своите служители да подпомогнат непосредствените нужди на колеги в Украйна и техните семейства, като направят дарение в лева.

Комисионната такса от 5% за всяко дарение ще бъде покрита от Веолия България.

Събраната сума ще бъде прехвърлена към сметката на Veolia Foundation (Фондация Веолия).

Приветстваме всички желаещи служители на Веолия България да предоставят подкрепата си, като допринесат чрез дарение за инициативата в помощ на украинските колеги.

Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта